KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA YEMEK DESTEĞİ BAŞLADI

YAŞAM 09.12.2020 - 10:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2223+ kez okundu.
 

KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARA YEMEK DESTEĞİ BAŞLADI

Burdur Belediyesi bugün itibariyle Karantina altındaki vatandaşlara‘sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti dağıtımlarına başladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, karantina altındaki vatandaşların talep etmeleri halinde ‘sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti verilmesi talimatı vermişti. Bugün karantina altındaki vatandaşların talepleri doğrultusunda yemek dağıtımları başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, “11 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemiz ve tüm Dünya’da olduğu gibi Covid-19 salgını ile mücadelede oldukça efor sarf ediyor. Yerel yönetimler olarak ve halkımızın da desteğiyle Covid-19 ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Covid-19 salgınını maruz kalan ve karantinada olan vatandaşlarımıza Burdur Belediyesi olarak birkaç kap sıcak yemek ve sabah kahvaltısı ile destek olmak istedik. Bu salgından nasibini almış bir yurttaş olarak ben bu işin zorluğunun farkındayım. Bazen 1 bardak su içmenin güçlüğünün farkındayım. Bu nedenle bizde Burdur Belediyesi olarak karınca kararınca evinde karantinada olan ve ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza bu sıcak yemeği ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Elbette ki belediye çalışanlarımız ile birlikte, umuyorum en kısa zamanda aşının Türkiye’ye gelmesi ile birlikte bu beladan hep birlikte kurtuluruz. Normal günlerimize dönerek yurttaşımız ile birlikte güzel günlerde sokaklarda caddelerimizde yeniden birlikte oluruz” dedi  
Burdur Belediyesi bugün itibariyle Karantina altındaki vatandaşlara‘sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti dağıtımlarına başladı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, karantina altındaki vatandaşların talep etmeleri halinde ‘sabah kahvaltısı’ ve ‘akşam yemeği’ hizmeti verilmesi talimatı vermişti. Bugün karantina altındaki vatandaşların talepleri doğrultusunda yemek dağıtımları başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz, “11 Mart 2020 tarihinden itibaren ülkemiz ve tüm Dünya’da olduğu gibi Covid-19 salgını ile mücadelede oldukça efor sarf ediyor. Yerel yönetimler olarak ve halkımızın da desteğiyle Covid-19 ile mücadelemizi sürdürüyoruz. Covid-19 salgınını maruz kalan ve karantinada olan vatandaşlarımıza Burdur Belediyesi olarak birkaç kap sıcak yemek ve sabah kahvaltısı ile destek olmak istedik. Bu salgından nasibini almış bir yurttaş olarak ben bu işin zorluğunun farkındayım. Bazen 1 bardak su içmenin güçlüğünün farkındayım. Bu nedenle bizde Burdur Belediyesi olarak karınca kararınca evinde karantinada olan ve ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza bu sıcak yemeği ulaştırmak için gayret gösteriyoruz. Elbette ki belediye çalışanlarımız ile birlikte, umuyorum en kısa zamanda aşının Türkiye’ye gelmesi ile birlikte bu beladan hep birlikte kurtuluruz. Normal günlerimize dönerek yurttaşımız ile birlikte güzel günlerde sokaklarda caddelerimizde yeniden birlikte oluruz” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.