KAYALAR GROUP HAYVANCILIK ALANINDA FUARIN GÖZDESİ OLDU

29.04.2019 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4815+ kez okundu.
 

KAYALAR GROUP HAYVANCILIK ALANINDA FUARIN GÖZDESİ OLDU

Bu yıl 5.si düzenlenen Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı tüm Türkiye’den yoğun katılıma sahne oldu.
Her sene yoğun ilgiyle karşılanan Burdur 5. Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarına düzenli katılım sağlayan Kayalar GROUP adeta fuara damgasını vurdu. Ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve talebiyle karşılaşan Kayalar GROUP, fuara ve Teke Yöresine yön veren kuruluşlardan olduğunu bir kez daha ispatladı. 2011 yılından bu yana ülke hayvancılığı ve özellikle ithal hayvancılık hususunda gösterdiği başarılı faaliyetlere yenilerini eklemeye devam ediyor. Tarım ve Hayvancılığı bir bütün olarak değerlendiren Kayalar GROUP damızlık gebe düve ithalatı, her tür büyükbaş ve küçükbaş hayvan ithalatı yanı sıra faaliyetleri arasına örtü altı yetiştiriciliğini de eklemiş bulunmakta. “Kaliteli Damızlığı olan ve üretmeye devam eden kazanır.” veciz ifadeleriyle ülke ekonomisine katkı da bulunmanın en iyi yolunun üretmek olduğunu ifade eden Kayalar GROUP inşaat - plan – proje sektöründe de yerini alarak üretimin her alanında olmayı hedeflemiş durumda. Türkiye’nin ilk Damızlık Düve Yetiştirme Merkezi olarak tecrübe ve kazanımlarını Türk Tarım ve Hayvancılığını geliştirmek için kullanmayı amaçlayan Kayalar GROUP sektörün öncüsü ve lideri olarak da kalmayı hedefliyor.  
Bu yıl 5.si düzenlenen Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı tüm Türkiye’den yoğun katılıma sahne oldu.

Her sene yoğun ilgiyle karşılanan Burdur 5. Teke Yöresi Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarına düzenli katılım sağlayan Kayalar GROUP adeta fuara damgasını vurdu.

Ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve talebiyle karşılaşan Kayalar GROUP, fuara ve Teke Yöresine yön veren kuruluşlardan olduğunu bir kez daha ispatladı. 2011 yılından bu yana ülke hayvancılığı ve özellikle ithal hayvancılık hususunda gösterdiği başarılı faaliyetlere yenilerini eklemeye devam ediyor. Tarım ve Hayvancılığı bir bütün olarak değerlendiren Kayalar GROUP damızlık gebe düve ithalatı, her tür büyükbaş ve küçükbaş hayvan ithalatı yanı sıra faaliyetleri arasına örtü altı yetiştiriciliğini de eklemiş bulunmakta. “Kaliteli Damızlığı olan ve üretmeye devam eden kazanır.” veciz ifadeleriyle ülke ekonomisine katkı da bulunmanın en iyi yolunun üretmek olduğunu ifade eden Kayalar GROUP inşaat - plan – proje sektöründe de yerini alarak üretimin her alanında olmayı hedeflemiş durumda.

Türkiye’nin ilk Damızlık Düve Yetiştirme Merkezi olarak tecrübe ve kazanımlarını Türk Tarım ve Hayvancılığını geliştirmek için kullanmayı amaçlayan Kayalar GROUP sektörün öncüsü ve lideri olarak da kalmayı hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.