KAZADA ÖLEN GÜREŞÇİ’NİN ADI BİR PARKTA YAŞATILACAK

ÇOCUK 03.03.2019 - 16:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4330+ kez okundu.
 

KAZADA ÖLEN GÜREŞÇİ’NİN ADI BİR PARKTA YAŞATILACAK

Burdur Emniyet Spor Kulübü lisanslı güreşçisi Şeyda Özdöl'ün ismi Atatürk Mahallesi Serenler tepesi yolu üzeri 12051 sokak köşesinde adına yaptırılan parka verildi.
     Burdur Emniyet Spor lisanslı güreşçisi Şeyda Özdöl, İsmi Atatürk Mahallesi Serenler Tepesi Yolu üzerinde 12051 sokak köşesinde adına yaptırılan park açıldı. Emniyet Spor kulübü adına lisanslı olarak güreş yapan 17 yaşındaki Bayan Güreşçi Şeyda Özdöl,adına yaptırılan park açılışına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, İyi Parti İl Başkanı, Güreşçinin ailesi yakınları güreşlerin antrenörü  Engin Bakay ve mahalle halkı ve vatandaşlar katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi 12051.Sokakata yapımı tamamlanan ve trafik kazasında genç yaşta yaşamını yitiren Şeyda Özdöl’in isminin verildiği parkın açılış töreni gerçekleştirdi. Açılış töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e ittifak ortağı olan İyi Parti’nin İl Başkanı Faruk Erkan, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan eşlik etti. Hüznün ve üzüntünün hakim olduğu açılış töreninde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, komisyonun belli gerekçelerle parklara isim verdiklerini fakat trafik kazalarına dikkat çekmek için meclisten bu yönden bir karar aldıklarını ifade ederek, “ Şeyda’nın ismini de trafik kazalarına dikkat çekmek üzere genç yaşta kaybettiğimiz bu evladımızın hem ismini yaşatmak, hem de trafik terörüne daha fazla kurban vermemek adına bu parkta ismini yaşatmaya karar verdik.” Dedi
Burdur Emniyet Spor Kulübü lisanslı güreşçisi Şeyda Özdöl'ün ismi Atatürk Mahallesi Serenler tepesi yolu üzeri 12051 sokak köşesinde adına yaptırılan parka verildi.

     Burdur Emniyet Spor lisanslı güreşçisi Şeyda Özdöl, İsmi Atatürk Mahallesi Serenler Tepesi Yolu üzerinde 12051 sokak köşesinde adına yaptırılan park açıldı. Emniyet Spor kulübü adına lisanslı olarak güreş yapan 17 yaşındaki Bayan Güreşçi Şeyda Özdöl,adına yaptırılan park açılışına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur Merkez İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan, İyi Parti İl Başkanı, Güreşçinin ailesi yakınları güreşlerin antrenörü  Engin Bakay ve mahalle halkı ve vatandaşlar katıldı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk Mahallesi 12051.Sokakata yapımı tamamlanan ve trafik kazasında genç yaşta yaşamını yitiren Şeyda Özdöl’in isminin verildiği parkın açılış töreni gerçekleştirdi. Açılış töreninde Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e ittifak ortağı olan İyi Parti’nin İl Başkanı Faruk Erkan, CHP İlçe Başkanı Sıdıka Gül Oğuzkan eşlik etti.

Hüznün ve üzüntünün hakim olduğu açılış töreninde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, komisyonun belli gerekçelerle parklara isim verdiklerini fakat trafik kazalarına dikkat çekmek için meclisten bu yönden bir karar aldıklarını ifade ederek, “ Şeyda’nın ismini de trafik kazalarına dikkat çekmek üzere genç yaşta kaybettiğimiz bu evladımızın hem ismini yaşatmak, hem de trafik terörüne daha fazla kurban vermemek adına bu parkta ismini yaşatmaya karar verdik.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.