"KDV VE ÖTV İNDİRİMLERİNİN EKONOMİYE KATKISI DEVAM EDECEK"

EKONOMİ 22.03.2019 - 17:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4289+ kez okundu.
 

"KDV VE ÖTV İNDİRİMLERİNİN EKONOMİYE KATKISI DEVAM EDECEK"

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, KDV ve ÖTV" İndirimlerin işsizliğin azaltılmasına da ekonominin canlanmasına da katkısı devam edecek" dedi
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı açıklamada KDV ve ÖTV indirimlerinde süresinin uzatılmasının çok yerinde bir karar olduğunu belirterek, "İndirimlerin işsizliğin azaltılmasına da ekonominin canlanmasına da katkısı devam edecek" dedi. mobilya, otomobil, konut, motosiklet, tapu harcı ve ticari araçlarda KDV ve ÖTV indirimlerinin Cumhurbaşkanlığı kararı ile uzatılması hakkında yaptığı değerlendirmede;  indirimlerin kamuoyunda olumlu karşılık bulduğunu, süre uzatılmasının iç talebe ve istihdama pozitif yönde katkı sağlayacağını söyledi.   Ekonominin büyümesinde lokomotif görevi yapan inşaat sektöründeki yavaşlamanın tüm sektörlere de yansıdığını vurgulayan Başkan Yusuf Keyik: "Tapu Harçlarında ve konutta KDV indirimin yılsonuna kadar devam etmesi, sancılı günler yaşayan inşaat ve gayrimenkul sektörünün yeniden ivme kazanmasını sağlayacaktır" dedi. Başkan Yusuf Keyik,  mobilya, beyaz eşya, otomobil, ticari araç ve motosikletlerde indirimin devam etmesi kararını hakkında: "Tüm sektörlerde KDV ve ÖTV indiriminin devamı ekonominin canlanmasını sağlayacak yerinde bir karardır. Bu konuda zaten üyelerimizin de talepleri vardı. İndirimlerin, enflasyonda düşüş eğiliminin hızlanmasına, istihdamın artmasına ve ekonomik büyümeye olumlu katkısı olacağına inanıyor ve destekliyoruz." dedi.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, KDV ve ÖTV" İndirimlerin işsizliğin azaltılmasına da ekonominin canlanmasına da katkısı devam edecek" dedi

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yaptığı açıklamada KDV ve ÖTV indirimlerinde süresinin uzatılmasının çok yerinde bir karar olduğunu belirterek, "İndirimlerin işsizliğin azaltılmasına da ekonominin canlanmasına da katkısı devam edecek" dedi. mobilya, otomobil, konut, motosiklet, tapu harcı ve ticari araçlarda KDV ve ÖTV indirimlerinin Cumhurbaşkanlığı kararı ile uzatılması hakkında yaptığı değerlendirmede;  indirimlerin kamuoyunda olumlu karşılık bulduğunu, süre uzatılmasının iç talebe ve istihdama pozitif yönde katkı sağlayacağını söyledi.  

Ekonominin büyümesinde lokomotif görevi yapan inşaat sektöründeki yavaşlamanın tüm sektörlere de yansıdığını vurgulayan Başkan Yusuf Keyik: "Tapu Harçlarında ve konutta KDV indirimin yılsonuna kadar devam etmesi, sancılı günler yaşayan inşaat ve gayrimenkul sektörünün yeniden ivme kazanmasını sağlayacaktır" dedi.

Başkan Yusuf Keyik,  mobilya, beyaz eşya, otomobil, ticari araç ve motosikletlerde indirimin devam etmesi kararını hakkında: "Tüm sektörlerde KDV ve ÖTV indiriminin devamı ekonominin canlanmasını sağlayacak yerinde bir karardır. Bu konuda zaten üyelerimizin de talepleri vardı. İndirimlerin, enflasyonda düşüş eğiliminin hızlanmasına, istihdamın artmasına ve ekonomik büyümeye olumlu katkısı olacağına inanıyor ve destekliyoruz." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.