KENDİ FİLMİNİN BAŞ ROL OYUNCUSU OLDU

SANAT 07.11.2019 - 14:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2624+ kez okundu.
 

KENDİ FİLMİNİN BAŞ ROL OYUNCUSU OLDU

2019 Yılında Aydın üniversitesi tiyatro bölümünü bitiren Çağla Erdimen illk deneyimini başrol olarak gerçekleştirdi.
Korku filmi Araf serisinin en güzel filmi olan Araf 3’ün Başrolü Çağla Erdimen çok heyecanla ve severek başladığı meslek hayatına başrol olarak katılmaktan gurur duyduğunu belirtti. Biray Dalkıran'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Araf 3: Cinler Kitabı, kardeşini kurtarmak için tehlikeli cinler aleminden derman arayan bir kız ile arkadaşlarının başına gelen olaylar etrafında dönüyor. Çekim aşamasından itibaren birçok paranormal aktivite yaşanmış ve hatta sonrasında bazı görüntülerin bilinmeyen sebeplerden silinip yeniden o sahnelerin çekilmesine sebep olmuştu. Garip olaylar film vizyona girene kadar devam etti.  
2019 Yılında Aydın üniversitesi tiyatro bölümünü bitiren Çağla Erdimen illk deneyimini başrol olarak gerçekleştirdi.

Korku filmi Araf serisinin en güzel filmi olan Araf 3’ün Başrolü Çağla Erdimen çok heyecanla ve severek başladığı meslek hayatına başrol olarak katılmaktan gurur duyduğunu belirtti.

Biray Dalkıran'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Araf 3: Cinler Kitabı, kardeşini kurtarmak için tehlikeli cinler aleminden derman arayan bir kız ile arkadaşlarının başına gelen olaylar etrafında dönüyor.

Çekim aşamasından itibaren birçok paranormal aktivite yaşanmış ve hatta sonrasında bazı görüntülerin bilinmeyen sebeplerden silinip yeniden o sahnelerin çekilmesine sebep olmuştu. Garip olaylar film vizyona girene kadar devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.