KENT TANITIM EVİ VE KÜTÜPHANESİ AÇILDI

KÜLTÜR 05.04.2021 - 16:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3142+ kez okundu.
 

KENT TANITIM EVİ VE KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Tanıtım Evi ve Kütüphanesi’nin açılışı törenle gerçekleşti.
Kent Tanıtım Evi ve Kütüphane olarak düzenlenen binanın açılışı törenine Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılınç, Belediye Meclis üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, birim müdürleri ve Gülçin İlci Bozkurt'un yakınları katıldı. Açılış töreninde konuşan Burdur Belediye Başkanı Al i Orkun Ercengiz “Son dönemde bilgiye kolay ulaşmanın neticesinde artık kitap okuma alışkanlığının giderek azaldığı bir dönemde kitap okuma alışkanlığını yeniden hatırlatma maksadıyla bir girişimde bulunduk. Sevgili Köksal Bayraktar hocamızın bir ziyaretinde mülkiyeti kendisine ait olan bu alanda ne yapabileceğimizi konuşmuştuk. Sağ olsun bizi kırmadı. Burdur Belediyesi'ne tahsis edebileceğini ve Burdur Belediyesi'nin de kültürel faaliyetlerde bu alanı kullanabileceğini ifade etmişti. Biz de bu alanı Kent Tanıtım Evi olarak kullanılmasını, aynı zamanda da 13 Kasım 1998'de kaybettiğimiz çok değerli Belediye Başkanımız Armağan İlci ve çalışma arkadaşlarından Gülçin İlci Bozkurt'un ismini bu alanda yaşatabilmeyi tasarladık. Arkadaşlarımız, sıkı bir çalışma ile Burdur'un yakın tarihine ışık tutabileceğimiz bir arşiv oluşturdu. Bu anlamda da önemli bir envanteri kazandık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi. Açılış sonrasında Kent Tanıtım Evi ve Kütüphanesi gezilerek, yetkililer Kütüphane hakkında bilgi verdi.  
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Kent Tanıtım Evi ve Kütüphanesi’nin açılışı törenle gerçekleşti.

Kent Tanıtım Evi ve Kütüphane olarak düzenlenen binanın açılışı törenine Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılınç, Belediye Meclis üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, birim müdürleri ve Gülçin İlci Bozkurt'un yakınları katıldı.

Açılış töreninde konuşan Burdur Belediye Başkanı Al i Orkun Ercengiz “Son dönemde bilgiye kolay ulaşmanın neticesinde artık kitap okuma alışkanlığının giderek azaldığı bir dönemde kitap okuma alışkanlığını yeniden hatırlatma maksadıyla bir girişimde bulunduk. Sevgili Köksal Bayraktar hocamızın bir ziyaretinde mülkiyeti kendisine ait olan bu alanda ne yapabileceğimizi konuşmuştuk. Sağ olsun bizi kırmadı. Burdur Belediyesi'ne tahsis edebileceğini ve Burdur Belediyesi'nin de kültürel faaliyetlerde bu alanı kullanabileceğini ifade etmişti. Biz de bu alanı Kent Tanıtım Evi olarak kullanılmasını, aynı zamanda da 13 Kasım 1998'de kaybettiğimiz çok değerli Belediye Başkanımız Armağan İlci ve çalışma arkadaşlarından Gülçin İlci Bozkurt'un ismini bu alanda yaşatabilmeyi tasarladık. Arkadaşlarımız, sıkı bir çalışma ile Burdur'un yakın tarihine ışık tutabileceğimiz bir arşiv oluşturdu. Bu anlamda da önemli bir envanteri kazandık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Açılış sonrasında Kent Tanıtım Evi ve Kütüphanesi gezilerek, yetkililer Kütüphane hakkında bilgi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.