KEYİK EĞİTİM SEMİNERLERİ YARARLI OLUYOR

DİĞER 15.04.2016 - 19:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3994+ kez okundu.
 

KEYİK EĞİTİM SEMİNERLERİ YARARLI OLUYOR

BUTSO Girişimci Kadınlar Kurulu mensupları, “Seminerin çok yararlı olduğunu ve çok şey öğrendiklerini” ifade etti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Salonunda, geçtiğimiz gün, BUTSO Danışmanı Doç.Dr.Ertan Beceren tarafından verilen “Çocuğun Gelişiminde, aile ve okul engeli” konulu seminere, geçmiş programlara göre önemli ilgi artışı gözlendi. Bazılarının çocuklarıyla katıldığı, BUTSO Girişimci Kadınlar Kurulu mensupları, “Seminerin çok yararlı olduğunu ve çok şey öğrendiklerini” ifade etti.     BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “Eğitim seminerlerine ilgi artışını memnuniyet verici buluyoruz. Her türlü sıkıntının, eğitimsizlikten kaynaklandığını vurgulayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Eğitim seminerlerine ilgi artışı görüyoruz. Bu memnuniyet vericidir.” Önceleri 3-5 kişinin katıldığı eğitim seminerlerine bu kez 30 kadının katıldığını gördük. Bundan büyük memnuniyet duyduk. Zira, her türlü sosyal ve ekonomik sorunların temeli eğitimsizlikten kaynaklanmaktadır. Bu ilginin artacağını düşünüyor, umutlanıyoruz” dedi. Verdiği eğitim seminerine ilgi artışının sevindirici olduğunu belirten Doç.Dr.Ertan Beceren, “İş hayatına katılan kadın sayısı artmaktadır. Eşlerin çalıştığı ortamda, çocukların ve ailenin sorunları bulunmaktadır. Bu durumda, karşılaşılan sorunların da ciddi ve etkili eğitim süreçlerinde çözülmesi gerekmektedir. BUTSO’da verdiğimiz ‘Çocuğun Gelişiminde, aile ve okul engeli’ konulu seminerimize katılan annelerin ilgisinin iyi olduğunu gördük. Kadınlarımızdan gelen yoğun sorular da, onların bilgiye ve eğitime ihtiyaç duyduklarını, programları önemsediklerini göstermektedir” dedi.    “Kişilik ve başarı temelleri, ana rahminde başlayan eğitime, ana-babanın davranışlarına dayandığını” vurgulayan ve ‘Aşk’ kavramı üzerinde çok çarpıcı ve canlı örneklemelerle duran Beceren Hoca; “Bütün toplum katmanlarında olduğu gibi, kadınlarımızın kafasında yer alan ve bir kısmı da gelenekselleşmiş olan yanlış bilgi ve kavramların, eğitimle düzeltilmesine ihtiyaç olduğunu” söyledi.       
BUTSO Girişimci Kadınlar Kurulu mensupları, “Seminerin çok yararlı olduğunu ve çok şey öğrendiklerini” ifade etti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Salonunda, geçtiğimiz gün, BUTSO Danışmanı Doç.Dr.Ertan Beceren tarafından verilen “Çocuğun Gelişiminde, aile ve okul engeli” konulu seminere, geçmiş programlara göre önemli ilgi artışı gözlendi. Bazılarının çocuklarıyla katıldığı, BUTSO Girişimci Kadınlar Kurulu mensupları, “Seminerin çok yararlı olduğunu ve çok şey öğrendiklerini” ifade etti.

 

 

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik: “Eğitim seminerlerine ilgi artışını memnuniyet verici buluyoruz. Her türlü sıkıntının, eğitimsizlikten kaynaklandığını vurgulayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Eğitim seminerlerine ilgi artışı görüyoruz. Bu memnuniyet vericidir.” Önceleri 3-5 kişinin katıldığı eğitim seminerlerine bu kez 30 kadının katıldığını gördük. Bundan büyük memnuniyet duyduk. Zira, her türlü sosyal ve ekonomik sorunların temeli eğitimsizlikten kaynaklanmaktadır. Bu ilginin artacağını düşünüyor, umutlanıyoruz” dedi.

Verdiği eğitim seminerine ilgi artışının sevindirici olduğunu belirten Doç.Dr.Ertan Beceren, “İş hayatına katılan kadın sayısı artmaktadır. Eşlerin çalıştığı ortamda, çocukların ve ailenin sorunları bulunmaktadır. Bu durumda, karşılaşılan sorunların da ciddi ve etkili eğitim süreçlerinde çözülmesi gerekmektedir. BUTSO’da verdiğimiz ‘Çocuğun Gelişiminde, aile ve okul engeli’ konulu seminerimize katılan annelerin ilgisinin iyi olduğunu gördük. Kadınlarımızdan gelen yoğun sorular da, onların bilgiye ve eğitime ihtiyaç duyduklarını, programları önemsediklerini göstermektedir” dedi.

   “Kişilik ve başarı temelleri, ana rahminde başlayan eğitime, ana-babanın davranışlarına dayandığını” vurgulayan ve ‘Aşk’ kavramı üzerinde çok çarpıcı ve canlı örneklemelerle duran Beceren Hoca; “Bütün toplum katmanlarında olduğu gibi, kadınlarımızın kafasında yer alan ve bir kısmı da gelenekselleşmiş olan yanlış bilgi ve kavramların, eğitimle düzeltilmesine ihtiyaç olduğunu” söyledi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.