KİMYAGER ANNE BERLİN DE ULUSLARARASI ÖDÜL ALDI

DÜNYA 04.06.2020 - 10:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3848+ kez okundu.
 

KİMYAGER ANNE BERLİN DE ULUSLARARASI ÖDÜL ALDI

Özlem Yerli Erarslan, mucizevi altın sıvı zeytinyağının faydalı bileşenleri üzerinde yaklaşık 10 yıldır araştırmalar yapan kimyager bir anne.
Yıllardır babasına şifa olması için içirdiği yüksek polifenollü zeytinyağlarını, iki prematüre bebeğinin doğumu ile birlikte önce kendi ailesine ve yakın çevresine sonra da tüm sağlıklı gıda tüketmek isteyenlere sunmak için markası Ravla’yı kurdu.   Ravla’nın daha ilk yılında yoğun ilgi görmesinin ardından, 20 Mayıs 2020 tarihinde Avrupa’nın kalbi Berlin’de düzenlenen ve bir bilim kurulu tarafından yönetilen Berlin Global Olive Oil Award (BGOOA) yarışmasında kalite alanında ödül alan iki Türk markasından biri oldu ve Gümüş Madalya’ya layık görüldü.  Yüksek polifenollü zeytinyağının; içeriğindeki yüksek antioksidanlardan dolayı adeta mucizevi bir sıvı olduğunu paylaşan Özlem Yerli Erarslan, antioksidan özelliği yüksek ve her gün rahatlıkla içilebilir bir zeytinyağı üretmenin oldukça zor, özel ve de hassas bir sürece ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bu mucizevi sıvıdan en üst seviyede faydalanabilmek ve yüksek bağışıklık için, günlük düzenli olarak yüksek polifenollü zeytinyağından tüketmesi gerektiğini iletti.   Ülkemiz topraklarının hazinesi olan Memecik cinsi zeytin ağaçlarının, bilimsel ilkeler ve yarım asırlık tecrübeye sahip ustaların elleriyle birleşmesi sonucu aldıkları bu uluslararası ödülün çok anlamlı olduğunu paylaştı
Özlem Yerli Erarslan, mucizevi altın sıvı zeytinyağının faydalı bileşenleri üzerinde yaklaşık 10 yıldır araştırmalar yapan kimyager bir anne.

Yıllardır babasına şifa olması için içirdiği yüksek polifenollü zeytinyağlarını, iki prematüre bebeğinin doğumu ile birlikte önce kendi ailesine ve yakın çevresine sonra da tüm sağlıklı gıda tüketmek isteyenlere sunmak için markası Ravla’yı kurdu.  

Ravla’nın daha ilk yılında yoğun ilgi görmesinin ardından, 20 Mayıs 2020 tarihinde Avrupa’nın kalbi Berlin’de düzenlenen ve bir bilim kurulu tarafından yönetilen Berlin Global Olive Oil Award (BGOOA) yarışmasında kalite alanında ödül alan iki Türk markasından biri oldu ve Gümüş Madalya’ya layık görüldü. 

Yüksek polifenollü zeytinyağının; içeriğindeki yüksek antioksidanlardan dolayı adeta mucizevi bir sıvı olduğunu paylaşan Özlem Yerli Erarslan, antioksidan özelliği yüksek ve her gün rahatlıkla içilebilir bir zeytinyağı üretmenin oldukça zor, özel ve de hassas bir sürece ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bu mucizevi sıvıdan en üst seviyede faydalanabilmek ve yüksek bağışıklık için, günlük düzenli olarak yüksek polifenollü zeytinyağından tüketmesi gerektiğini iletti.  

Ülkemiz topraklarının hazinesi olan Memecik cinsi zeytin ağaçlarının, bilimsel ilkeler ve yarım asırlık tecrübeye sahip ustaların elleriyle birleşmesi sonucu aldıkları bu uluslararası ödülün çok anlamlı olduğunu paylaştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.