KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI YAZARLAR OKUYUCULARINA KİTAPLARINI İMZALADI

KÜLTÜR 15.02.2020 - 18:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4102+ kez okundu.
 

KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI YAZARLAR OKUYUCULARINA KİTAPLARINI İMZALADI

Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 9. Düzenlenen kitap fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mustafa Balbay, Saygı Öztürk, Serhan Asker okuyucularına kitaplarını imzaladı.
Burdur da geleneksel hale gelen ve 9’uncu defa kitap kurtlarına kapılarını açan kitap fuarında yazarlar ise okuyucularına düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladılar. Bir yandan kitaplarını imzalayan yazarlar gazetemiz içinde Burdur da olmanın mutluluğunu dile getirdiler.        GAZETECİ VE YAZAR SAYGI ÖZTÜRK Burdur Belediyesinin düzenlediği kitap fuarında bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz. Sanıyorum bu düzenlenen 9’uncu defa düzenlenen kitap fuarı oluyormuş bu nedenle de burada yer almak önem taşıyor böyle bir organizasyonun böyle bir kitap fuarının bir yazar bir gazeteci olarak devamını diliyorum. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Okuyucular ile birlikte onların güler yüzlü kitap kurtları ile selamlaşmak. İse bizim için ayrı bir mutluluk olacağına inanıyorum. Bu gün ve yarın buradayım.       GAZATECİ SUNUCU VE YAZAR SERHAN ASKER Burdur da bir kitap fuarında kitap severler ile bir arada bulunmak benim için çok keyifli Burdur’un benim hayatımdaki yeri apayrı Burdur dinildiği zaman benim için “Fakir Baykurt” “Hasan Hüseyin Korkmazgil “ yaşadığı ve hayata veda ettiği bir kenttir. Çocukluğuma dokunan önemli isimlerden biri Fakir Baykurt’tur onun bu coğrafyada yetişmiş olması ve bu coğrafyada köy enstitülerinin öncülüğünü yapmış olması  güç şartlarda buralarda okuması ülkeye Cumhuriyete olan hizmetleri benim için bu çerçeveden bu açıdan bir pencereden baktığım zaman benim için daha güzel ve özel diye düşünüyorum.     GAZETECİ YAZAR VE MİLLETVEKİLİ MUSTAFA BALBAY       Burdur doğumlu Gazeteci, Yazar Milletvekili Mustafa Balbay, çeşitli vesileler ile Burdur’u ziyaret ettim. Burdur Belediyesinin bir kültür hizmeti kitap fuarı için buradayım. Belediyemizin 9 kez bir kültür hizmetine katkı koymak için de aynı zamanda bir yazar olarak okuyucularımızla bir arada olmak için buradayım. Sizler de bizlerin burada olduğunu okuyucularımıza duyurmak için çaba gösteren basın emekçilerisiniz. Benim de böyle bir kültür hizmetine katkı olarak çalışmam çabam mutlaka olacaktır.  
Burdur Belediyesi tarafından bu yıl 9. Düzenlenen kitap fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Mustafa Balbay, Saygı Öztürk, Serhan Asker okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Burdur da geleneksel hale gelen ve 9’uncu defa kitap kurtlarına kapılarını açan kitap fuarında yazarlar ise okuyucularına düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladılar. Bir yandan kitaplarını imzalayan yazarlar gazetemiz içinde Burdur da olmanın mutluluğunu dile getirdiler.

       GAZETECİ VE YAZAR SAYGI ÖZTÜRK

Burdur Belediyesinin düzenlediği kitap fuarında bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz. Sanıyorum bu düzenlenen 9’uncu defa düzenlenen kitap fuarı oluyormuş bu nedenle de burada yer almak önem taşıyor böyle bir organizasyonun böyle bir kitap fuarının bir yazar bir gazeteci olarak devamını diliyorum. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Okuyucular ile birlikte onların güler yüzlü kitap kurtları ile selamlaşmak. İse bizim için ayrı bir mutluluk olacağına inanıyorum. Bu gün ve yarın buradayım.

      GAZATECİ SUNUCU VE YAZAR SERHAN ASKER

Burdur da bir kitap fuarında kitap severler ile bir arada bulunmak benim için çok keyifli Burdur’un benim hayatımdaki yeri apayrı Burdur dinildiği zaman benim için “Fakir Baykurt” “Hasan Hüseyin Korkmazgil “ yaşadığı ve hayata veda ettiği bir kenttir. Çocukluğuma dokunan önemli isimlerden biri Fakir Baykurt’tur onun bu coğrafyada yetişmiş olması ve bu coğrafyada köy enstitülerinin öncülüğünü yapmış olması  güç şartlarda buralarda okuması ülkeye Cumhuriyete olan hizmetleri benim için bu çerçeveden bu açıdan bir pencereden baktığım zaman benim için daha güzel ve özel diye düşünüyorum.  

  GAZETECİ YAZAR VE MİLLETVEKİLİ MUSTAFA BALBAY

      Burdur doğumlu Gazeteci, Yazar Milletvekili Mustafa Balbay, çeşitli vesileler ile Burdur’u ziyaret ettim. Burdur Belediyesinin bir kültür hizmeti kitap fuarı için buradayım. Belediyemizin 9 kez bir kültür hizmetine katkı koymak için de aynı zamanda bir yazar olarak okuyucularımızla bir arada olmak için buradayım. Sizler de bizlerin burada olduğunu okuyucularımıza duyurmak için çaba gösteren basın emekçilerisiniz. Benim de böyle bir kültür hizmetine katkı olarak çalışmam çabam mutlaka olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.