KLASİK ARAÇLARIN KKTC ÇIKARMASI

KÜLTÜR 09.11.2021 - 18:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2640+ kez okundu.
 

KLASİK ARAÇLARIN KKTC ÇIKARMASI

Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti. 60’in üzerinde klasik aracın yer aldığı etkinliğe,
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 38. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 11. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü’nün de katıldığı etkinlikte renkli sahneler yaşandı. Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti. 60’in üzerinde klasik aracın yer aldığı etkinliğe, Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü de 1995 s320 MERCEDES 3.200 cc young timer (genç klasik) aracı ile katıldı. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü'nün özel daveti ile etkinlikte yer aldıklarını söyleyen kulüp mentörü Ali Koç ‘’ Türkiye’de birçok etkinliğe katılmış olmamıza rağmen, yurtdışı etkinliği fırsatı bulmuş olmak ve üniversitemizi temsil etmek bizler için oldukça heyecan vericiydi. Bu özel etkinlikte üniversitemizi1995 s320 MERCEDES 3.200 cc model genç klasik aracımız ile temsil etme şansını yakaladık. Bu tür organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz. Klasik araçlara ilgi duyan, kulüpte aktif çalışan öğrenci sayımız her geçen gün artıyor. Biz kulüp olarak, fark yaratmayı, üretmeyi, keyifle çalışmayı çok seviyoruz. Bugün Kıbrıs’ta Uluslararası bir ralliye katılmak, kendi restore ettiğimiz araçla burada yer almak ve ralli sonrasında ödülümüzü almak çok gurur verici. Öncelikle bizi davet eden ve ağırlayan; Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübüne, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a , tüm Kıbrıs halkına misafirperverlikler ve aynı zamanda üniversitemize bizlere sunduğu tüm fırsatlar için teşekkür ederiz’’ dedi. .  
Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti. 60’in üzerinde klasik aracın yer aldığı etkinliğe,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 38. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 11. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü’nün de katıldığı etkinlikte renkli sahneler yaşandı.

Birbirinden özel klasik otomobillerin katıldığı organizasyonda nostalji rüzgarları esti. 60’in üzerinde klasik aracın yer aldığı etkinliğe, Klasik Araçlar, Hobi ve Restorasyon Kulübü de 1995 s320 MERCEDES 3.200 cc young timer (genç klasik) aracı ile katıldı. Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü'nün özel daveti ile etkinlikte yer aldıklarını söyleyen kulüp mentörü Ali Koç ‘’ Türkiye’de birçok etkinliğe katılmış olmamıza rağmen, yurtdışı etkinliği fırsatı bulmuş olmak ve üniversitemizi temsil etmek bizler için oldukça heyecan vericiydi. Bu özel etkinlikte üniversitemizi1995 s320 MERCEDES 3.200 cc model genç klasik aracımız ile temsil etme şansını yakaladık. Bu tür organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz. Klasik araçlara ilgi duyan, kulüpte aktif çalışan öğrenci sayımız her geçen gün artıyor. Biz kulüp olarak, fark yaratmayı, üretmeyi, keyifle çalışmayı çok seviyoruz. Bugün Kıbrıs’ta Uluslararası bir ralliye katılmak, kendi restore ettiğimiz araçla burada yer almak ve ralli sonrasında ödülümüzü almak çok gurur verici. Öncelikle bizi davet eden ve ağırlayan; Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübüne, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a , tüm Kıbrıs halkına misafirperverlikler ve aynı zamanda üniversitemize bizlere sunduğu tüm fırsatlar için teşekkür ederiz’’ dedi.

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.