KOLTUK SEVDASI KİTAP SEVGİSİNİN ÖNÜNE GEÇTİ

SİYASET 17.02.2020 - 15:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2835+ kez okundu.
 

KOLTUK SEVDASI KİTAP SEVGİSİNİN ÖNÜNE GEÇTİ

Kitap okumayan nesillerin suça eğilimlerinin ne denli yüksek olduğu bilim insanları ve otoriteler tarafından kabul edilmektedir.
Yaptık yapmasına ama bu güzel kitap fuarının açılışına sevinsek mi yoksa kendisini Devletin Kurumlarının başında ve birinci derecede eğitimden sorumlu Müdürünün gelme zahmetindeki tavrı ne yazız ki gözlerden kaçmadı. Diyelim ki yoğun işlerinden dolayı katılamadı kendisinin yerine bir yardımcısını göndermesi söz konusu olmadı. Aynı kurum müdürü koltuk sevdasının kendisine yüklediği misyon gereği olarak AKP’nin o kurumdaki temsilcisi gibi gören kurum müdürlerine mi üzülsek bilemedik. Gölhisar’da kitap fuarının açılışına AKP İl Başkanı ile birlikte giderek “Fuarların temel amacının kitap okuma alışkanlığını, kültürünü, gelenek ve davranışını öğrencilerde kalıcı olmasını sağlamak” olduğunu ifade edenler ne yazık ki Burdur Belediyesinin kitap fuarı açılışına özel davetli oldukları halde, ne kendileri katılmıştır ne de bir temsilci göndermişlerdir. Sayın Milli Eğitim Müdürünün bırakın sadece açılışa katılmayı, eğer kitaplar hakkındaki düşünceleri gerçekse elini taşın altına koyup fuarın her anında orada olması gerekirdi. Ama ne yazık ki kitapların özetlerini okumayla ülkeyi yönetenleri, kendilerine örnek alarak, koltuk ve makamlarını korumanın tek yolunun AKP yöneticilerine şirin görünmek olduğunu düşünenler hayatlarının en büyük hatasını yapmaktadır. O koltuklar ancak okullarda yaşanan salgın hastalıklara karşı alacağınız önemler ile, okul ve sınıfların sağlığa uygunluk koşullarına uyumlu hale getirilmesi, öğrencilerin eğitimlerinin iyileştirmesini sağladığınız zaman gerçek anlamda sizin olacaktır. Kitap okumayan nesillerin suça eğilimlerinin ne denli yüksek olduğu bilim insanları ve otoriteler tarafından kabul edilmektedir. Devlet terbiyesini yeterince almış olduğuna inandığımız, kitaplara ve gençlere verdiği değer ve önemi yakından bildiğimiz Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak’ın konuyla ilgileneceğini, öğrenciler, öğretmenler ile kitap fuarının buluşturulması adına Milli Eğitimin koordinasyonunu sağlamak için gerekli girişimleri yapacağına inanıyoruz.  
Kitap okumayan nesillerin suça eğilimlerinin ne denli yüksek olduğu bilim insanları ve otoriteler tarafından kabul edilmektedir.

Yaptık yapmasına ama bu güzel kitap fuarının açılışına sevinsek mi yoksa kendisini Devletin Kurumlarının başında ve birinci derecede eğitimden sorumlu Müdürünün gelme zahmetindeki tavrı ne yazız ki gözlerden kaçmadı. Diyelim ki yoğun işlerinden dolayı katılamadı kendisinin yerine bir yardımcısını göndermesi söz konusu olmadı. Aynı kurum müdürü koltuk sevdasının kendisine yüklediği misyon gereği olarak AKP’nin o kurumdaki temsilcisi gibi gören kurum müdürlerine mi üzülsek bilemedik.

Gölhisar’da kitap fuarının açılışına AKP İl Başkanı ile birlikte giderek “Fuarların temel amacının kitap okuma alışkanlığını, kültürünü, gelenek ve davranışını öğrencilerde kalıcı olmasını sağlamak” olduğunu ifade edenler ne yazık ki Burdur Belediyesinin kitap fuarı açılışına özel davetli oldukları halde, ne kendileri katılmıştır ne de bir temsilci göndermişlerdir.

Sayın Milli Eğitim Müdürünün bırakın sadece açılışa katılmayı, eğer kitaplar hakkındaki düşünceleri gerçekse elini taşın altına koyup fuarın her anında orada olması gerekirdi.

Ama ne yazık ki kitapların özetlerini okumayla ülkeyi yönetenleri, kendilerine örnek alarak, koltuk ve makamlarını korumanın tek yolunun AKP yöneticilerine şirin görünmek olduğunu düşünenler hayatlarının en büyük hatasını yapmaktadır. O koltuklar ancak okullarda yaşanan salgın hastalıklara karşı alacağınız önemler ile, okul ve sınıfların sağlığa uygunluk koşullarına uyumlu hale getirilmesi, öğrencilerin eğitimlerinin iyileştirmesini sağladığınız zaman gerçek anlamda sizin olacaktır.

Kitap okumayan nesillerin suça eğilimlerinin ne denli yüksek olduğu bilim insanları ve otoriteler tarafından kabul edilmektedir.

Devlet terbiyesini yeterince almış olduğuna inandığımız, kitaplara ve gençlere verdiği değer ve önemi yakından bildiğimiz Burdur Valisi Sayın Hasan Şıldak’ın konuyla ilgileneceğini, öğrenciler, öğretmenler ile kitap fuarının buluşturulması adına Milli Eğitimin koordinasyonunu sağlamak için gerekli girişimleri yapacağına inanıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.