KOOPERATİFLER İLE ORMAN ENVALİ TOPLANTISI YAPILDI

EKONOMİ 26.12.2019 - 11:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3282+ kez okundu.
 

KOOPERATİFLER İLE ORMAN ENVALİ TOPLANTISI YAPILDI

Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz, Bucak Orman İşletme Müdürlüğünde Üretim faaliyetlerinde hizmet gören Kooperatif Başkanlarıyla toplantı yapıldı.
Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bölge Müdürlüğümüz İşletme Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım, Bucak İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz, İşletme Müdür Yardımcısı, İşletme, Kadastro ve ATM Şefleri ile Bucak İşletmesinde faaliyet gösteren Kooperatif Başkanları katıldı. Kooperatif Başkanlarıyla 2019 yılında üretim faaliyetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, mesleki yeterlilik belgesi, dikili satış, vahidi fiyat hesaplamaları konularında karşılıklı değerlendirme yapılarak 2020 yılında aynı sorunlarla karşılaşmamak için takip edilecek yöntemler belirlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy “ Üretim çalışmalarının Bölge Müdürlüğümüz faaliyetleri içinde en çok zaman ve emek harcadığımız alan olduğu, üretim İşlerinin yürütülmesi esnasında iş planlaması yapılması ve güvenlik kurallarına dikkat edilmesinin önemi, birim alanda kaliteli  emval üreterek en yüksek geliri elde etmenin gerekliliği, ormanlarımızı bakımlı hale getirmek için üretim faaliyetlerinde kooperatifçiliğin avantajlarına dikkat çekti. Yapılan başarılı çalışmalarda emeği geçen tüm Kooperatif Başkanları ve çalışma ekiplerine teşekkür ederek 2020 yılında da sağlıklı, huzurlu, başarılı, kazasız ve belasız çalışmalar diledi.  
Isparta Orman Bölge Müdürlüğümüz, Bucak Orman İşletme Müdürlüğünde Üretim faaliyetlerinde hizmet gören Kooperatif Başkanlarıyla toplantı yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Bölge Müdürlüğümüz İşletme Pazarlama Şube Müdürü Necip Büyükyıldırım, Bucak İşletme Müdürü Ramazan Kolsuz, İşletme Müdür Yardımcısı, İşletme, Kadastro ve ATM Şefleri ile Bucak İşletmesinde faaliyet gösteren Kooperatif Başkanları katıldı.

Kooperatif Başkanlarıyla 2019 yılında üretim faaliyetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, mesleki yeterlilik belgesi, dikili satış, vahidi fiyat hesaplamaları konularında karşılıklı değerlendirme yapılarak 2020 yılında aynı sorunlarla karşılaşmamak için takip edilecek yöntemler belirlendi.

Toplantıda bir konuşma yapan Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy “ Üretim çalışmalarının Bölge Müdürlüğümüz faaliyetleri içinde en çok zaman ve emek harcadığımız alan olduğu, üretim İşlerinin yürütülmesi esnasında iş planlaması yapılması ve güvenlik kurallarına dikkat edilmesinin önemi, birim alanda kaliteli  emval üreterek en yüksek geliri elde etmenin gerekliliği, ormanlarımızı bakımlı hale getirmek için üretim faaliyetlerinde kooperatifçiliğin avantajlarına dikkat çekti. Yapılan başarılı çalışmalarda emeği geçen tüm Kooperatif Başkanları ve çalışma ekiplerine teşekkür ederek 2020 yılında da sağlıklı, huzurlu, başarılı, kazasız ve belasız çalışmalar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.