KOVİT-19’A KARŞI BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

SAĞLIK 18.03.2020 - 12:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3729+ kez okundu.
 

KOVİT-19’A KARŞI BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR

Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama ekipleri, Kovid-19 virüsüne karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlara dezenfekte çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Tüm dünyayı etkileyen korona virüse karşı önlemlerini ilk günden bu yana arttırarak devam ettiren Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri kent genelinde dezenfekte çalışmalarını mesai saati gözetmeksizin yapıyor. 3 Günde Toplam 76 Bina ve 198 Araç Dezenfekte Edildi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri; Burdur Belediyesi Müdürlükleri, Sultanderesi Hizmet Kampüsü, PTT Binası, Burdur Askeri Gazino, Burdur Askerlik Şubesi, Burdur Tarım Kredi Kooperatifi, El Sanatları Merkezi, Serenler Otel, Bölge Trafik Binası ve emniyet araçları, arıtma tesisi, Türkiye Petrolleri, otogar, huzurevi ve il merkezindeki camilerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi. Ekipler böylelikle Kovid-19 mücadelesinin 3. gününde toplan 76 bina ve 198 araç dezenfekte etti. Çocuk Parkları Dezenfekte Ediliyor Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çocuk parklarında da dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasıyla çocuk oyun alanlarımız özel dezenfektanlarla yıkandı. Şehrimizin her bir noktasında Korona Virüsü’ne karşı dezenfekte çalışmalarına devam edilecek.
Burdur Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama ekipleri, Kovid-19 virüsüne karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlara dezenfekte çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Tüm dünyayı etkileyen korona virüse karşı önlemlerini ilk günden bu yana arttırarak devam ettiren Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri kent genelinde dezenfekte çalışmalarını mesai saati gözetmeksizin yapıyor.

3 Günde Toplam 76 Bina ve 198 Araç Dezenfekte Edildi

Veteriner İşleri Müdürlüğü İlaçlama Ekipleri; Burdur Belediyesi Müdürlükleri, Sultanderesi Hizmet Kampüsü, PTT Binası, Burdur Askeri Gazino, Burdur Askerlik Şubesi, Burdur Tarım Kredi Kooperatifi, El Sanatları Merkezi, Serenler Otel, Bölge Trafik Binası ve emniyet araçları, arıtma tesisi, Türkiye Petrolleri, otogar, huzurevi ve il merkezindeki camilerde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi. Ekipler böylelikle Kovid-19 mücadelesinin 3. gününde toplan 76 bina ve 198 araç dezenfekte etti.

Çocuk Parkları Dezenfekte Ediliyor

Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çocuk parklarında da dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasıyla çocuk oyun alanlarımız özel dezenfektanlarla yıkandı. Şehrimizin her bir noktasında Korona Virüsü’ne karşı dezenfekte çalışmalarına devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.