KÖYDES TOPLANTISI VALİ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

DİĞER 29.09.2016 - 15:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3444+ kez okundu.
 

KÖYDES TOPLANTISI VALİ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

KÖYDES Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Yapıldı.
Toplantıya Vali Yılmaz İle birlikte KÖYDES’ten sorumlu Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak, Genel Sekreter Yardımcıları Salih Yüksel ve Nuri Çan Katıldı. Toplantıda KÖYDES kapsamında devam eden projelerin son durumları değerlendirildi. Ayrıca ihtiyaç dâhilinde yapılacak yeni projeler görüşüldü. Vali Yılmaz toplantıda, yapımı devam eden asfalt plenti tesisi ve köylerde devam eden içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Toplantının sonunda Vali Yılmaz yılsonuna kadar planlanan projelerin tamamlanması hususunda talimatlarını aktarması sonrası toplantı sona erdi.    
KÖYDES Toplantısı Vali Şerif Yılmaz Başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Yapıldı.

Toplantıya Vali Yılmaz İle birlikte KÖYDES’ten sorumlu Vali Yardımcısı Bülent Uygur, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bağcı, Genel Sekreter Servet Olpak, Genel Sekreter Yardımcıları Salih Yüksel ve Nuri Çan Katıldı.

Toplantıda KÖYDES kapsamında devam eden projelerin son durumları değerlendirildi. Ayrıca ihtiyaç dâhilinde yapılacak yeni projeler görüşüldü.

Vali Yılmaz toplantıda, yapımı devam eden asfalt plenti tesisi ve köylerde devam eden içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Toplantının sonunda Vali Yılmaz yılsonuna kadar planlanan projelerin tamamlanması hususunda talimatlarını aktarması sonrası toplantı sona erdi.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.