KÖYLÜ HANIMLARIN TALEBİNE DUYARSIZ KALMADI

YAŞAM 09.12.2016 - 16:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2656+ kez okundu.
 

KÖYLÜ HANIMLARIN TALEBİNE DUYARSIZ KALMADI

Yarıköy Dikiş Nakış Kursunun talebine duyarsız kalmayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kursa kömür yardımında bulundu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, Yarıköy Dikiş Nakış Kursunu ziyaret etti. El emeği göz nuru ürünleri üreten Yarıköy Dikiş Nakış Kursunun taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Ercengiz, kursa kömür yardımında bulundu. Kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak üretici kadınların her zaman yanında olduklarını ifade etti. El emeğinin çok değerli olduğuna vurgu yapan Başkan Ercengiz, “Kadınlarımızın ürettiği ürünlerin değerini biliyoruz. Bu nedenle Burdur Belediyesi olarak El Sanatları Merkezi yapıyoruz. Merkezimizin tamamlanmasının ardından Burdur’un yöresel ürünleri ile kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapacağız. Kadınlarımız ürettikleri ürünleri burada satışını yapabilecek. Bu sayede tam karşılığı olmasa da kadınlarımızın emeklerinin karşılığını almasına katkı koyacağız” dedi. Başkan Ercengiz daha sonra Yarıköy İlkokulunu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ercengiz, bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.  
Yarıköy Dikiş Nakış Kursunun talebine duyarsız kalmayan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, kursa kömür yardımında bulundu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, Yarıköy Dikiş Nakış Kursunu ziyaret etti. El emeği göz nuru ürünleri üreten Yarıköy Dikiş Nakış Kursunun taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Ercengiz, kursa kömür yardımında bulundu. Kurs öğretmenleri ve kursiyerlerle bir süre sohbet eden Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi olarak üretici kadınların her zaman yanında olduklarını ifade etti. El emeğinin çok değerli olduğuna vurgu yapan Başkan Ercengiz, “Kadınlarımızın ürettiği ürünlerin değerini biliyoruz. Bu nedenle Burdur Belediyesi olarak El Sanatları Merkezi yapıyoruz. Merkezimizin tamamlanmasının ardından Burdur’un yöresel ürünleri ile kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin satışını yapacağız. Kadınlarımız ürettikleri ürünleri burada satışını yapabilecek. Bu sayede tam karşılığı olmasa da kadınlarımızın emeklerinin karşılığını almasına katkı koyacağız” dedi.

Başkan Ercengiz daha sonra Yarıköy İlkokulunu ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ercengiz, bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.