KÜBRA CAN SEZEN AKSU ŞARKISINA COVER YAPTI

SANAT 09.09.2019 - 08:46, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3979+ kez okundu.
 

KÜBRA CAN SEZEN AKSU ŞARKISINA COVER YAPTI

Sahne performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Kübra Can, Sezen Aksu'nun söylediği, kendisinin de çok sevdiğini belirttiği ''Geçer'' adlı şarkı için bir cover çalışması yaptı ve müzik severlerle buluşturmuş oldu.
Sezen Aksu tarafından sözleri yazılan, Onno Tunç tarafından bestelenmiş olan ''Geçer'' isimli popüler şarkının yeni aranjesinde Bulut Baru'nun imzası yer alıyor.. 10 yılı geçen bir süredir sahne çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren Kübra Can, coverladığı 'Geçer' isimli şarkısından ötürü de fazlasıyla büyük bir heyecan yaşamakta. Çıktığı her konserdeki performansının yanında enerjisinin de fazlasıyla yüksek olması sebebiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Kübra Can, Cover şarkısıyla alakalı olarak devamlı ''çok fazla seviyorum'' şeklindeki ifadelerle anlattığı Sezen Aksu'nun 'Geçer' isimli şarkısını kullanmayı tercih etmiş bir durumda. Geçmiş olduğumuz dönem içerisinde iki değişik single çalışmasıyla müzik severlerle buluşmuş olan Kübra Can, başarılı aranjörler arasında yer alan Kerem Ökten ile çalışmıştı.. Çıkarttığı birinci single çalışması Ajda Pekkan tarafından bir zamanlar seslendirilen '’Oyalama Beni’' adlı cover olarak çıkarken, onun çıkmasından bir süre sonrasında ise Bulut Baru’nun yazmış olduğu yeni bir şarkıyla müzik severlerin karşısına çıkan genç şarkıcı bu defa ise yeni cover çalışmasını yapabilmek içinde aranjörlerden Bulut Baru ile çalışmayı tercih etti.
Sahne performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan Kübra Can, Sezen Aksu'nun söylediği, kendisinin de çok sevdiğini belirttiği ''Geçer'' adlı şarkı için bir cover çalışması yaptı ve müzik severlerle buluşturmuş oldu.

Sezen Aksu tarafından sözleri yazılan, Onno Tunç tarafından bestelenmiş olan ''Geçer'' isimli popüler şarkının yeni aranjesinde Bulut Baru'nun imzası yer alıyor..

10 yılı geçen bir süredir sahne çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren Kübra Can, coverladığı 'Geçer' isimli şarkısından ötürü de fazlasıyla büyük bir heyecan yaşamakta. Çıktığı her konserdeki performansının yanında enerjisinin de fazlasıyla yüksek olması sebebiyle dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Kübra Can, Cover şarkısıyla alakalı olarak devamlı ''çok fazla seviyorum'' şeklindeki ifadelerle anlattığı Sezen Aksu'nun 'Geçer' isimli şarkısını kullanmayı tercih etmiş bir durumda.

Geçmiş olduğumuz dönem içerisinde iki değişik single çalışmasıyla müzik severlerle buluşmuş olan Kübra Can, başarılı aranjörler arasında yer alan Kerem Ökten ile çalışmıştı.. Çıkarttığı birinci single çalışması Ajda Pekkan tarafından bir zamanlar seslendirilen '’Oyalama Beni’' adlı cover olarak çıkarken, onun çıkmasından bir süre sonrasında ise Bulut Baru’nun yazmış olduğu yeni bir şarkıyla müzik severlerin karşısına çıkan genç şarkıcı bu defa ise yeni cover çalışmasını yapabilmek içinde aranjörlerden Bulut Baru ile çalışmayı tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.