KÜÇÜK OYUNCU YILDIZLAŞTI

SANAT 09.01.2020 - 11:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3326+ kez okundu.
 

KÜÇÜK OYUNCU YILDIZLAŞTI

14 Şubat’ta vizyona girecek olan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin tüm hazırlıkları tamamlandı.
EMA yapım adına Emrah Akyüz tarafından yapımcılığı üstlenilen KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin senaryosunu usta bir isim Mustafa Miraç Kaya yazarken yönetmen koltuğunda da kendisi oturdu. Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimlerin rol aldığı sinema filminde 15 yaşındaki oyuncu Müzeyyen Paksoy başarısıyla dudak ısırttı. Sosyal medyada en çok konuşulan filmler arasına giren KİKİ LANET-İ CİN isimli filmin en çok ilgi gören isimleriyse fragman yayınlanmasıyla Mustafa Miraç Kaya ve Müzeyyen Paksoy oldu. 15 yaşındaki başarılı oyuncu Müzeyyen Paksoy “Senaristimiz ve yönetmenimiz Mustafa Miraç Kaya beni ilk gördüğü anda benim filmimde oynayacaksın benim karakterim sensin deyince şaşırdım, benim ilk filmim yönetmenimiz bana empati yapmayı öğretti bende gerçek gibi yaşadım, oynamadım. Bir başarım varsa bunu yönetmenimize borçluyum” dedi. KİKİ LANET-İ CİN “SİNOPSİS”   Samsun Vezirköprü de  yaşanmış gerçek bir hikayeden alınan film senaryosu. konusu ise farklılığı ve doğallığı ile diğer korku filmlerinden hızlıca sıyrılmayı başarıyor. Film hikayesi ise; Aradığı mutluluğu görücü usulü yaptığı evliliğinde bulamayan Muzaffer, eşini ve iki çocuğunu bırakıp,  yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif, şizofreni hastasıdır. Kızının hastalığını kabul etmeyen Muzaffer, kızını bu durumdan kurtarmak için sürekli doktorlara başvurur fakat hiçbir sonuç almaz. Çareyi önce komşuları aracılığı ile tanıştığı astrolog Yeliz’de daha sonra Yeliz aracılığı  ile tanıştığı Bedir isimli medyumda arayan Muzaffer, Bedir’in kızı için son çare olduğuna inanmaktadır. Bedir’in Elif’i kurtarma çabaları sonuç vermez. Zira Bedir’inde fark edemediği farklı bir etki sadece Elif’i değil tüm aileyi çoktan esir almıştır ve  Muzaffer kendisini ve ailesini uçsuz bucaksız bir labirentin içinde bulmuştur. Bedir’in aileyi kurtarma çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkartacağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu mücadelenin, aslında kanlı bir intikam savaşına dönüşmesi, hiç umulmayan bir netice ile son bulacaktır.  
14 Şubat’ta vizyona girecek olan KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin tüm hazırlıkları tamamlandı.

EMA yapım adına Emrah Akyüz tarafından yapımcılığı üstlenilen KİKİ LANET-İ CİN isimli korku tarzındaki sinema filminin senaryosunu usta bir isim Mustafa Miraç Kaya yazarken yönetmen koltuğunda da kendisi oturdu. Türkan Kılıç, Yaşar Aydınlıoğlu, Elif Çapkın, Reyhan İlhan, Fatih Hasanoğlu gibi önemli isimlerin rol aldığı sinema filminde 15 yaşındaki oyuncu Müzeyyen Paksoy başarısıyla dudak ısırttı. Sosyal medyada en çok konuşulan filmler arasına giren KİKİ LANET-İ CİN isimli filmin en çok ilgi gören isimleriyse fragman yayınlanmasıyla Mustafa Miraç Kaya ve Müzeyyen Paksoy oldu. 15 yaşındaki başarılı oyuncu Müzeyyen Paksoy “Senaristimiz ve yönetmenimiz Mustafa Miraç Kaya beni ilk gördüğü anda benim filmimde oynayacaksın benim karakterim sensin deyince şaşırdım, benim ilk filmim yönetmenimiz bana empati yapmayı öğretti bende gerçek gibi yaşadım, oynamadım. Bir başarım varsa bunu yönetmenimize borçluyum” dedi.

KİKİ LANET-İ CİN “SİNOPSİS”  

Samsun Vezirköprü de  yaşanmış gerçek bir hikayeden alınan film senaryosu. konusu ise farklılığı ve doğallığı ile diğer korku filmlerinden hızlıca sıyrılmayı başarıyor. Film hikayesi ise; Aradığı mutluluğu görücü usulü yaptığı evliliğinde bulamayan Muzaffer, eşini ve iki çocuğunu bırakıp,  yasak aşk yaşadığı Satı ile evlenir. Satı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif, şizofreni hastasıdır. Kızının hastalığını kabul etmeyen Muzaffer, kızını bu durumdan kurtarmak için sürekli doktorlara başvurur fakat hiçbir sonuç almaz. Çareyi önce komşuları aracılığı ile tanıştığı astrolog Yeliz’de daha sonra Yeliz aracılığı  ile tanıştığı Bedir isimli medyumda arayan Muzaffer, Bedir’in kızı için son çare olduğuna inanmaktadır. Bedir’in Elif’i kurtarma çabaları sonuç vermez. Zira Bedir’inde fark edemediği farklı bir etki sadece Elif’i değil tüm aileyi çoktan esir almıştır ve  Muzaffer kendisini ve ailesini uçsuz bucaksız bir labirentin içinde bulmuştur. Bedir’in aileyi kurtarma çabaları içerisindeyken farkında olmadan ortaya çıkartacağı sırlar, tüm bağları kopartacaktır. Bedir’in bıkmadan usanmadan verdiği bu mücadelenin, aslında kanlı bir intikam savaşına dönüşmesi, hiç umulmayan bir netice ile son bulacaktır.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.