KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YETKİLİLERİ BURDUR’DA

DİĞER 03.08.2018 - 10:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3456+ kez okundu.
 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YETKİLİLERİ BURDUR’DA

Vali Hasan Şıldak'ı ziyaretlerinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ve Uzman Cengiz Ceylan eşlik ettiler.
Müdür Kısır’a ziyaretinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ve Uzman Cengiz Ceylan eşlik ettiler.  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilimizdeki yatırımlarının ayrıntılı olarak ele alındığı ziyarette, Antalya Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü olarak yürütülen çalışmaların son durumu Vali Şıldak’la paylaşıldı.Vali Hasan Şıldak, ilçe gezilerinde yaptığı tespitler konusunda bilgi aktardı yapılması gereken çalışmalar konusunda kendilerinden fikir alışverişinde bulundu.   Vali Hasan Şıldak yeni müze binası proje çalışması, Kibyra Antik Kenti karşılama ünitesi ve çevre düzenleme işi, Sagalossos ve Kibyra Antik Kentlerindeki anıtsal yapıların proje çalışmaları ve Mısırlılar Konağı restorasyonu hakkında Müdür Kısır ve Özdemir’den kapsamlı bilgi aldı.  ziyarette Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan taraflar ziyaretin sona ermesinin ardından Kısır, Özdemir ve Ceylan Valilikten ayrıldılar.
Vali Hasan Şıldak'ı ziyaretlerinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ve Uzman Cengiz Ceylan eşlik ettiler.

Müdür Kısır’a ziyaretinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ve Uzman Cengiz Ceylan eşlik ettiler. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilimizdeki yatırımlarının ayrıntılı olarak ele alındığı ziyarette, Antalya Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü olarak yürütülen çalışmaların son durumu Vali Şıldak’la paylaşıldı.Vali Hasan Şıldak, ilçe gezilerinde yaptığı tespitler konusunda bilgi aktardı yapılması gereken çalışmalar konusunda kendilerinden fikir alışverişinde bulundu.  

Vali Hasan Şıldak yeni müze binası proje çalışması, Kibyra Antik Kenti karşılama ünitesi ve çevre düzenleme işi, Sagalossos ve Kibyra Antik Kentlerindeki anıtsal yapıların proje çalışmaları ve Mısırlılar Konağı restorasyonu hakkında Müdür Kısır ve Özdemir’den kapsamlı bilgi aldı. 

ziyarette Karşılıklı görüş alışverişinde bulunan taraflar ziyaretin sona ermesinin ardından Kısır, Özdemir ve Ceylan Valilikten ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.