KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDAN İLİMİZE ÖDENEKLER DEVAM EDİYOR

SİYASET 24.10.2018 - 19:05, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3346+ kez okundu.
 

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞINDAN İLİMİZE ÖDENEKLER DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gelen ödenekler ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
Burdur-Gölhisar Kibryra ve Sagalassos Antik Kentleri ve Yeni Kütüphanede kullanmak üzere  RFID Sistemi için ödenekler ayrıldığını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “  Gölhisar İlçemiz Kibyra ve Ağlasun İlçemiz Sagalassos Antik kentlerimizin Anıtsal yapılar proje yapımı  için Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 2018 yılı yatırım programına ayrılan toplam 606 000,00 TL ödenek gelmiştir.  Yine Burdur İlimize kazandırdığımız modern yeni kütüphanemizde RFID sistem kurulumu için 309.000,00 TL ödenek gelmiştir. RFID Akıllı Kütüphane Sistemi'nin Özellikleri, Tüm sabit kıymetlerin kayıt altına alınması ve sayımı kolaylaşacaktır. İnsan kaynaklı hatalar en aza indirilecek, bunların önlenmesi ve belirlenmesi kolaylaşacaktır. Kitapların takip edilebilir hale getirilmesi, Kitaplara yerleştirilmiş RFID etiketleri sayesinde her kitap, seri numarası gibi sadece kendisine ait benzersiz bir numaraya (unique ID) sahip olacak ve bu sayede diğer kitaplarla karıştırılmadan raflara yerleştirilme sürecinden ödünç verme-geri alma; sayım ve kontrol dâhil olmak üzere her kademede bu sistem takip edilebilecektir. Yine 2018 Mali Yılı Yatırım Programında "Çocuk ve Halk Kütüphanelerinin   İyileştirilmesi" ana   projesinin   "Danışmanlık   Hizmeti" alt projesi kapsamında İlimiz Burdur İl Halk Kütüphanesi Hizmet Binası Teşhir Tanzim ve Revize Elektrik Mühendisliği Proje Yapımı işi için 159.300 TL ödenek Bakanlığımız tarafından gönderilmiştir. Bakanlıklarımız tarafından İlimize gelecek yatırımlarla ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. ” şeklinde belirtiler.  
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gelen ödenekler ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

Burdur-Gölhisar Kibryra ve Sagalassos Antik Kentleri ve Yeni Kütüphanede kullanmak üzere  RFID Sistemi için ödenekler ayrıldığını belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “  Gölhisar İlçemiz Kibyra ve Ağlasun İlçemiz Sagalassos Antik kentlerimizin Anıtsal yapılar proje yapımı  için Bakanlığımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 2018 yılı yatırım programına ayrılan toplam 606 000,00 TL ödenek gelmiştir.

 Yine Burdur İlimize kazandırdığımız modern yeni kütüphanemizde RFID sistem kurulumu için 309.000,00 TL ödenek gelmiştir. RFID Akıllı Kütüphane Sistemi'nin Özellikleri, Tüm sabit kıymetlerin kayıt altına alınması ve sayımı kolaylaşacaktır. İnsan kaynaklı hatalar en aza indirilecek, bunların önlenmesi ve belirlenmesi kolaylaşacaktır. Kitapların takip edilebilir hale getirilmesi, Kitaplara yerleştirilmiş RFID etiketleri sayesinde her kitap, seri numarası gibi sadece kendisine ait benzersiz bir numaraya (unique ID) sahip olacak ve bu sayede diğer kitaplarla karıştırılmadan raflara yerleştirilme sürecinden ödünç verme-geri alma; sayım ve kontrol dâhil olmak üzere her kademede bu sistem takip edilebilecektir.

Yine 2018 Mali Yılı Yatırım Programında "Çocuk ve Halk Kütüphanelerinin   İyileştirilmesi" ana   projesinin   "Danışmanlık   Hizmeti" alt projesi kapsamında İlimiz Burdur İl Halk Kütüphanesi Hizmet Binası Teşhir Tanzim ve Revize Elektrik Mühendisliği Proje Yapımı işi için 159.300 TL ödenek Bakanlığımız tarafından gönderilmiştir. Bakanlıklarımız tarafından İlimize gelecek yatırımlarla ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. ” şeklinde belirtiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.