KUMAR OYNAYANLARA POLİS BASKINI

ASAYİŞ 30.12.2020 - 13:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2247+ kez okundu.
 

KUMAR OYNAYANLARA POLİS BASKINI

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl Merkezinde bir işyerinde kumar oynandığına dair bilgi alınması üzerine yapılan operasyon ile baskın yapıldı.
Polis ekipleri Kumar oynadıkları tespit edilen 8 şahıs ve kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan 1 şahıs hakkında işlem yapılarak, bu işyerinde sosyal mesafe kuralını ihlal eden 16 şahsa idari para cezası uygulanmıştır. Operasyon sırasında iskambil kâğıtları ve şahıs isimleri ile çeşitli para miktarı not edilen yazboza el konulmuştur. Ayrıca İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile pandemi dönemi kapalı olması gereken bu işyerinin açık bulundurulması,  sigara içilmesi ve açıkta alkol sunumu yapılmasından dolayı idari yaptırım tutanağı tanzim edilerek alınacak onay ile (1 Ay süre) faaliyetten men edilecektir. Bunun yanı sıra emniyet birimleri tarafından yürütülen çalışmalarda; İlimizde farklı suçlardan aranan (32) şahıs ve “Gece Vakti Yağma” suçundan 11 yıl 5 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan (1) şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, şahıslardan (25)’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken (8) şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır. Bucak ilçesinde ise “İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” suçunun şüphelisi (1) şahıs hakkında adli işlem yapılmış, çıkarıldığı adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.  İl Merkezinde ve Bucak ilçesinde meydana gelen “Evden Hırsızlık” suçunun şüphelisi (2) şahıs tespit edilerek yakalanmış, (1) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (1) şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.  
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, İl Merkezinde bir işyerinde kumar oynandığına dair bilgi alınması üzerine yapılan operasyon ile baskın yapıldı.

Polis ekipleri Kumar oynadıkları tespit edilen 8 şahıs ve kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan 1 şahıs hakkında işlem yapılarak, bu işyerinde sosyal mesafe kuralını ihlal eden 16 şahsa idari para cezası uygulanmıştır.

Operasyon sırasında iskambil kâğıtları ve şahıs isimleri ile çeşitli para miktarı not edilen yazboza el konulmuştur.

Ayrıca İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile pandemi dönemi kapalı olması gereken bu işyerinin açık bulundurulması,  sigara içilmesi ve açıkta alkol sunumu yapılmasından dolayı idari yaptırım tutanağı tanzim edilerek alınacak onay ile (1 Ay süre) faaliyetten men edilecektir.

Bunun yanı sıra emniyet birimleri tarafından yürütülen çalışmalarda; İlimizde farklı suçlardan aranan (32) şahıs ve “Gece Vakti Yağma” suçundan 11 yıl 5 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan (1) şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, şahıslardan (25)’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken (8) şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Bucak ilçesinde ise “İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” suçunun şüphelisi (1) şahıs hakkında adli işlem yapılmış, çıkarıldığı adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. 

İl Merkezinde ve Bucak ilçesinde meydana gelen “Evden Hırsızlık” suçunun şüphelisi (2) şahıs tespit edilerek yakalanmış, (1) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, (1) şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.