KUMLUCALI ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

SPOR 11.01.2017 - 14:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4454+ kez okundu.
 

KUMLUCALI ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ DESTEĞİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca’nın Salur İlkokulu ve Darıyemezler Ortaokulu öğrencilerine spor malzemesi desteğinde bulundu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri spora teşvik etmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla merkezden uzak okullara spor malzemesi dağıtımını sürdürüyor. Kumluca’nın Salur Mahallesi İlkokulu ve Sarıcasu Mahallesi Darıyemezler Ortaokulu öğrencilerine futbol forması, spor çantası, voleybol topu, basketbol topu, satranç takımı hediye edildi. EĞİTİME DESTEK Başkan Türel’in öğrenciler için gönderdiği hediyeler Büyükşehir Belediyesi Kumluca Hizmet Birimi aracılığıyla öğrencilere dağıtıldı. Spor malzemelerine kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, eğitime desteklerinin her alanda süreceğini ifade etti.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca’nın Salur İlkokulu ve Darıyemezler Ortaokulu öğrencilerine spor malzemesi desteğinde bulundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, öğrencileri spora teşvik etmek ve geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla merkezden uzak okullara spor malzemesi dağıtımını sürdürüyor. Kumluca’nın Salur Mahallesi İlkokulu ve Sarıcasu Mahallesi Darıyemezler Ortaokulu öğrencilerine futbol forması, spor çantası, voleybol topu, basketbol topu, satranç takımı hediye edildi.

EĞİTİME DESTEK

Başkan Türel’in öğrenciler için gönderdiği hediyeler Büyükşehir Belediyesi Kumluca Hizmet Birimi aracılığıyla öğrencilere dağıtıldı. Spor malzemelerine kavuşan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, eğitime desteklerinin her alanda süreceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.