KUŞUM AYDIN ALDIĞI HEDİYEYİ SÖYLEMEDİ

DİĞER 15.11.2018 - 12:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2024+ kez okundu.
 

KUŞUM AYDIN ALDIĞI HEDİYEYİ SÖYLEMEDİ

Kuşum Aydını sıkıştıran dostlarına “Ayla Çelik iyi tanıdığım bir dostum zevklerini iyi biliyorum çok seveceği bir hediye verdim” diyerek herkesi merakta bıraktı.
Sevilen müzisyen ve yorumcu Ayla Çelik, doğum gününü yakın dostlarıyla kutladı. Demet Akalın, Kuşum Aydın, Haluk Şentürk ve Seda Vural gibi isimlerle kutladığı doğum gününde kahkaha eksik olmadı. Doğum gününe damga vuran olay Kuşum Aydın’ın aldığı hediye oldu. Kuşum Aydın hediyesini vermesiyle gözleri açılan Ayla Çelik, yakın dostlarının merakını da zirveye çıkardı. Israrlara rağmen ser verip hediyesini açıklamayan Kuşum Aydın’a sanatçı dostu Ayla Çelik’te destek verince konuklarda merak zirve yaptı ve dedikodusu başladı.                   FARKLI YORUMLAR ORTAYA ÇIKTI Aralarında kimisi gördüm çok güzel pırlanta yüzüktü derken, kimide çok değerli bir kolye tahmininde bulundular. Kuşum Aydını sıkıştıran dostlarına “Ayla Çelik iyi tanıdığım bir dostum zevklerini iyi biliyorum çok seveceği bir hediye verdim” diyerek herkesi merakta bıraktı. Ayla Çelik’in doğum gününe gizli saklı verdiği hediyesiyle damga vuran Kuşum Aydın, gelen meraklı soruları ustalıkla geçiştirdi.  
Kuşum Aydını sıkıştıran dostlarına “Ayla Çelik iyi tanıdığım bir dostum zevklerini iyi biliyorum çok seveceği bir hediye verdim” diyerek herkesi merakta bıraktı.

Sevilen müzisyen ve yorumcu Ayla Çelik, doğum gününü yakın dostlarıyla kutladı. Demet Akalın, Kuşum Aydın, Haluk Şentürk ve Seda Vural gibi isimlerle kutladığı doğum gününde kahkaha eksik olmadı. Doğum gününe damga vuran olay Kuşum Aydın’ın aldığı hediye oldu. Kuşum Aydın hediyesini vermesiyle gözleri açılan Ayla Çelik, yakın dostlarının merakını da zirveye çıkardı. Israrlara rağmen ser verip hediyesini açıklamayan Kuşum Aydın’a sanatçı dostu Ayla Çelik’te destek verince konuklarda merak zirve yaptı ve dedikodusu başladı.

                  FARKLI YORUMLAR ORTAYA ÇIKTI

Aralarında kimisi gördüm çok güzel pırlanta yüzüktü derken, kimide çok değerli bir kolye tahmininde bulundular. Kuşum Aydını sıkıştıran dostlarına “Ayla Çelik iyi tanıdığım bir dostum zevklerini iyi biliyorum çok seveceği bir hediye verdim” diyerek herkesi merakta bıraktı. Ayla Çelik’in doğum gününe gizli saklı verdiği hediyesiyle damga vuran Kuşum Aydın, gelen meraklı soruları ustalıkla geçiştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.