(KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA BEKLENİYOR)

YAŞAM 09.03.2020 - 15:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3362+ kez okundu.
 

(KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA BEKLENİYOR)

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü Bölge illerine kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.
Meteoroloji Antalya 4 Bölge Müdürlüğü’nden yapılan, açıklamalara göre, son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur il genelinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, yüksek kesimlerde yer yer 100 km/saat) beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.  Vatandaşların, can ve mal güvenliği açısından yaya olarak çatı altlarından meydana gelebilecek kazalara karşı yürürken dikkat etmeleri mümkünse bu konuda açık alanlardan gitmelerinde yarar vardır. Soba kullanılan konutlarda fırtına ve rüzgar nedeni ile meydana gelebilecek olaylar nedeni ile sobaların yatmadan önce söndürülmesi önlem olarak alınmalı  
Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü Bölge illerine kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji Antalya 4 Bölge Müdürlüğü’nden yapılan, açıklamalara göre, son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur il genelinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/saat, yüksek kesimlerde yer yer 100 km/saat) beklendiğinden, ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 Vatandaşların, can ve mal güvenliği açısından yaya olarak çatı altlarından meydana gelebilecek kazalara karşı yürürken dikkat etmeleri mümkünse bu konuda açık alanlardan gitmelerinde yarar vardır.

Soba kullanılan konutlarda fırtına ve rüzgar nedeni ile meydana gelebilecek olaylar nedeni ile sobaların yatmadan önce söndürülmesi önlem olarak alınmalı  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.