LİON FRANCESCO AFROZY PARFÜM YILIN KOKUSU SEÇİLDİ.

KÜLTÜR 13.08.2020 - 12:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3500+ kez okundu.
 

LİON FRANCESCO AFROZY PARFÜM YILIN KOKUSU SEÇİLDİ.

1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Özgün kokusu ödülüne Lion Francesco Afrozy parfüm layık görüldü
Geçtiğimiz günlerde Suda Tur Gemisinde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Özgün kokusu ödülüne Lion Francesco Afrozy parfüm layık görüldü. İş, sanat ve sosyeteden birçok ünlü ismin pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde katıldıkları törende Lion Francesco Afrozy Parfüm Yılın En İyi Özgün kokusu ödülünü aldı. ÜNLÜLERİN YENİ TERCİHİ LİON FRANCESCO AFROZY PARFÜM Son dönemde sanat, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi tarafından en çok tercih edilen parfümlerin başında ilk sırada geliyor..Kısa sürede star parfüm olma yolunda hızla ilerleyen Lion Francesco Afrozy kendine özgü, sıra dışı kokusu ile yurt dışında da hızla büyüyor.Markanın sahibi Mahmut Sinanlı, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediklerini ve tüm çalışmalarını pandemi döneminde de hız kesmeden devam ettirdiklerini dile getirdi.  
1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Özgün kokusu ödülüne Lion Francesco Afrozy parfüm layık görüldü

Geçtiğimiz günlerde Suda Tur Gemisinde Tuğçe Sarıkaya Dağıstan tarafından düzenlenen 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Yılın En İyi Özgün kokusu ödülüne Lion Francesco Afrozy parfüm layık görüldü. İş, sanat ve sosyeteden birçok ünlü ismin pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde katıldıkları törende Lion Francesco Afrozy Parfüm Yılın En İyi Özgün kokusu ödülünü aldı.

ÜNLÜLERİN YENİ TERCİHİ LİON FRANCESCO AFROZY PARFÜM

Son dönemde sanat, iş ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi tarafından en çok tercih edilen parfümlerin başında ilk sırada geliyor..Kısa sürede star parfüm olma yolunda hızla ilerleyen Lion Francesco Afrozy kendine özgü, sıra dışı kokusu ile yurt dışında da hızla büyüyor.Markanın sahibi Mahmut Sinanlı, dünya markası olma yolunda hızla ilerlediklerini ve tüm çalışmalarını pandemi döneminde de hız kesmeden devam ettirdiklerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.