MAHALLE TOPLANTISI MEYDAN MİTİNGİ GİBİ OLDU

SİYASET 16.03.2019 - 16:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3557+ kez okundu.
 

MAHALLE TOPLANTISI MEYDAN MİTİNGİ GİBİ OLDU

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, Alaattin Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara seslendi.
Burdur Bucak İlçesinde Alaattin mahallesinde İYİ Parti İlçe teşkilatı tarafından salon toplantısı adeta meydan mitingi havası içinde geçti: İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Alpaslan Dursun Akşam saatlerinde miting havasında geçen mahalle toplantısında vatandaşlara bir konuşma yaptı. Başkan adayı Dursun, Bucak'ta değişimin başladığını AK Parti Belediyeciliği ve Kayyum belediyeciliği döneminin 31 Mart 2019 günü itibarı ile biteceğini, Bucak halkının dayatma idareciliği bırakacak İYİ Belediyecilik anlayışının hakim kılacaklarını kaydetti. “KAYBEDİLECEK VAKTİMİZ YOK ,” BİZİM KOŞMAMIZ GEREKİYOR” Bucak'ta 10 yıl boyunca herkesin kaybettiğini ifade eden İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, “ 10 yıldır bizleri yönetenlerin bizlere kattığı bir şeyler var mı? Yok buna hiç kimse cevap veremiyor. Biz bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun bizim derdimiz Bucak. Yıllardır burada kazanan yok Bucak kaybetti. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Bizim artık koşmamız lazım. Sizlerden ricam yıllardır sizlere bunları reva görenlere gereken cevabı verin. Bizler söz veriyoruz derdinizle dertleneceğiz. Açıkladığımız 40 projeyi hayata geçireceğiz. Bu hizmetlerin tamamı yapılacak. 5 yıllık sürede 40 projemizi hayata geçirip halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Mahallerde ayrım yapmayacağız herkes eşit hizmet vereceğiz. 31 Mart’ta 2 seçeneğimiz olacak. Ya bu hizmetsizliği oylayacağız ya da hizmet için değişim yapacağız. Hepinizin desteklerini bekliyorum. Gelin bizlere şans verin gelin beraber bu şehri yaşanabilir bir ilçe haline getirelim ”şeklinde konuştu.Konuşmanın ardından İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.  
İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, Alaattin Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlara seslendi.

Burdur Bucak İlçesinde Alaattin mahallesinde İYİ Parti İlçe teşkilatı tarafından salon toplantısı adeta meydan mitingi havası içinde geçti: İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Alpaslan Dursun Akşam saatlerinde miting havasında geçen mahalle toplantısında vatandaşlara bir konuşma yaptı. Başkan adayı Dursun, Bucak'ta değişimin başladığını AK Parti Belediyeciliği ve Kayyum belediyeciliği döneminin 31 Mart 2019 günü itibarı ile biteceğini, Bucak halkının dayatma idareciliği bırakacak İYİ Belediyecilik anlayışının hakim kılacaklarını kaydetti.

“KAYBEDİLECEK VAKTİMİZ YOK ,” BİZİM KOŞMAMIZ GEREKİYOR”

Bucak'ta 10 yıl boyunca herkesin kaybettiğini ifade eden İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, “ 10 yıldır bizleri yönetenlerin bizlere kattığı bir şeyler var mı? Yok buna hiç kimse cevap veremiyor. Biz bunu değiştirmeye çalışıyoruz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun bizim derdimiz Bucak. Yıllardır burada kazanan yok Bucak kaybetti. Artık kaybedecek vaktimiz yok. Bizim artık koşmamız lazım.

Sizlerden ricam yıllardır sizlere bunları reva görenlere gereken cevabı verin. Bizler söz veriyoruz derdinizle dertleneceğiz. Açıkladığımız 40 projeyi hayata geçireceğiz. Bu hizmetlerin tamamı yapılacak. 5 yıllık sürede 40 projemizi hayata geçirip halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Mahallerde ayrım yapmayacağız herkes eşit hizmet vereceğiz. 31 Mart’ta 2 seçeneğimiz olacak. Ya bu hizmetsizliği oylayacağız ya da hizmet için değişim yapacağız. Hepinizin desteklerini bekliyorum. Gelin bizlere şans verin gelin beraber bu şehri yaşanabilir bir ilçe haline getirelim ”şeklinde konuştu.Konuşmanın ardından İYİ Parti Bucak Belediye Başkan adayı Av.Alparslan Ahmet Dursun, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.