MAKÜ’DE HAYVANCILIK PROJESİNİN 2021 YILI HEDEFLERİ KONUŞULUYOR

EKONOMİ 18.12.2020 - 16:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2906+ kez okundu.
 

MAKÜ’DE HAYVANCILIK PROJESİNİN 2021 YILI HEDEFLERİ KONUŞULUYOR

MAKÜ Hayvancılık alanında yaptığı projeler ile başta Burdur ve çevresi olmak üzere, bölgeye ve ülkeye önemli katkılar sağlayacak
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) hayvancılık alanında yürüttüğü bölgesel kalkınma odaklı projelerine küresel salgın döneminde de ara vermeden devam ediyor. MAKÜ, hayvancılık alanında ihtisaslaşma üniversitesi seçilmesinin ardından yürüttüğü bölgesel kalkınma projeleri ile girdilerden çıktıların işlenmesine kadar tüm süreçlerde sektöre model olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. MAKÜ Hayvancılık alanında yaptığı projeler ile başta Burdur ve çevresi olmak üzere, bölgeye ve ülkeye önemli katkılar sağlayacak. Üç yılı aşkın süredir yürütülen ve birçoğunda önemli aşamalara gelinen projeler için proje ortaklarının katılımı ile 2021 Yılı Hedeflerinin konuşulduğu küresel salgın nedeniyle çevrimiçi toplantılar gerçekleştiriliyor. Moderatörlüğünü Bölgesel Kalkınma Odaklı Hayvancılık Projesinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın yaptığı toplantılarda proje ortakları ve paydaşları projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyorlar. Projelerin ne aşamaya geldiği, neler yapılacağı ve nasıl yol izleneceğinin konuşulduğu toplantıların devam edeceğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar; “Bölgenin ve şehrin kalkınmasında doğru tarım ve hayvancılığın yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. İyi sürü politikasının ilerlemesi ve hayvancılık alanında yapılan ve yapılacak çalışmalara ışık tutmak ve bilgi birikimlerimizi, deneyim ve fikirlerimizi paylaşmak amacıyla çevrimiçi toplantılar düzenliyoruz. Proje sorumluları ve proje ortaklarının katıldığı toplantılarımız hız kesmeden devam edecek” dedi. Toplantılara katılan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da; “Pandemi koşulları içerisinde yol bulmaya çalışıyoruz. 1 yıllık çalışmaların izlemesini ve değerlendirmesini yaptığımız bu toplantılarda fikir alış verişi yaparak projelerimizde ilerleme süreçlerini birlikte göreceğiz” dedi.  
MAKÜ Hayvancılık alanında yaptığı projeler ile başta Burdur ve çevresi olmak üzere, bölgeye ve ülkeye önemli katkılar sağlayacak

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) hayvancılık alanında yürüttüğü bölgesel kalkınma odaklı projelerine küresel salgın döneminde de ara vermeden devam ediyor.

MAKÜ, hayvancılık alanında ihtisaslaşma üniversitesi seçilmesinin ardından yürüttüğü bölgesel kalkınma projeleri ile girdilerden çıktıların işlenmesine kadar tüm süreçlerde sektöre model olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

MAKÜ Hayvancılık alanında yaptığı projeler ile başta Burdur ve çevresi olmak üzere, bölgeye ve ülkeye önemli katkılar sağlayacak. Üç yılı aşkın süredir yürütülen ve birçoğunda önemli aşamalara gelinen projeler için proje ortaklarının katılımı ile 2021 Yılı Hedeflerinin konuşulduğu küresel salgın nedeniyle çevrimiçi toplantılar gerçekleştiriliyor.

Moderatörlüğünü Bölgesel Kalkınma Odaklı Hayvancılık Projesinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar’ın yaptığı toplantılarda proje ortakları ve paydaşları projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyorlar. Projelerin ne aşamaya geldiği, neler yapılacağı ve nasıl yol izleneceğinin konuşulduğu toplantıların devam edeceğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar; “Bölgenin ve şehrin kalkınmasında doğru tarım ve hayvancılığın yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. İyi sürü politikasının ilerlemesi ve hayvancılık alanında yapılan ve yapılacak çalışmalara ışık tutmak ve bilgi birikimlerimizi, deneyim ve fikirlerimizi paylaşmak amacıyla çevrimiçi toplantılar düzenliyoruz. Proje sorumluları ve proje ortaklarının katıldığı toplantılarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Toplantılara katılan Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da; “Pandemi koşulları içerisinde yol bulmaya çalışıyoruz. 1 yıllık çalışmaların izlemesini ve değerlendirmesini yaptığımız bu toplantılarda fikir alış verişi yaparak projelerimizde ilerleme süreçlerini birlikte göreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.