MAKÜ, KOÇ SPOR FEST’E İKİNCİ KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SPOR 20.12.2019 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2679+ kez okundu.
 

MAKÜ, KOÇ SPOR FEST’E İKİNCİ KEZ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen Koç Spor Fest, 30 Nisan 2020 tarihinde MAKÜ’de ikinci kez düzenlenecek.
Müzik ve eğlenceyi üniversitelere taşımak, öğrencilere özel bir festival yaratmak ve bunu gelenekselleştirmek adına Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Koç Spor Festivali organizasyonu ile ilgili gelişmeleri ve yapılacak olan sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, TÜSF Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Koç Spor Fest Proje Yöneticisi Zeynep Dündar, Koç Spor Fest Direktörü Taha Silsüpür MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Türkiye’ye örnek olacak bir tesise sahip olan ve son 4 yıldır eğitimdeki başarıları yanında sportif tesisleşme ve sportif başarılarda büyük bir ivme kazanan MAKÜ ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti ve emeklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’a teşekkürlerini iletti. Koç Spor Fest Direktörü Taha Silsüpür de “Geçtiğimiz yıl MAKÜ’de gerçekleştirdiğimiz organizasyon çok başarılı geçmişti. Koç Spor Festivalini MAKÜ’de ilk kez gerçekleştirmemize rağmen geniş katılımlı ve çok başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapan MAKÜ’yü bu yıl da takvimimize aldık. İkincisini düzenleyeceğimiz Koç Spor Fest’in geçen yıldan daha güzel ve coşkulu geçeceğine ümidimiz tamdır. MAKÜ’de böyle bir organizasyonu yapmak bizim için oldukça önemlidir.” dedi. Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da “Türkiye’de artık bir marka haline gelen ve üniversite öğrencilerinin büyük bir heyecanla bekledikleri bu festivalin ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdik. Bu yıl da Koç Spor Fest’in takviminde yerimizi aldık. 30 Nisan 2020’de böyle bir organizasyona Üniversite olarak ikinci kez ev sahipliği yapacak olmamızdan dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’na ve Koç Spor Fest’e teşekkür ediyoruz.” dedi. Ziyaret sonunda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, 2019’da Atatürk için hazırlanan özel almanağı Rektör Korkmaz’a hediye etti.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde geçtiğimiz yıl ilk defa düzenlenen Koç Spor Fest, 30 Nisan 2020 tarihinde MAKÜ’de ikinci kez düzenlenecek.

Müzik ve eğlenceyi üniversitelere taşımak, öğrencilere özel bir festival yaratmak ve bunu gelenekselleştirmek adına Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Koç Spor Festivali organizasyonu ile ilgili gelişmeleri ve yapılacak olan sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmak üzere, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, TÜSF Genel Sekreteri Erdoğan Çelebi, Koç Spor Fest Proje Yöneticisi Zeynep Dündar, Koç Spor Fest Direktörü Taha Silsüpür MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Türkiye’ye örnek olacak bir tesise sahip olan ve son 4 yıldır eğitimdeki başarıları yanında sportif tesisleşme ve sportif başarılarda büyük bir ivme kazanan MAKÜ ile işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti ve emeklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’a teşekkürlerini iletti.

Koç Spor Fest Direktörü Taha Silsüpür de “Geçtiğimiz yıl MAKÜ’de gerçekleştirdiğimiz organizasyon çok başarılı geçmişti. Koç Spor Festivalini MAKÜ’de ilk kez gerçekleştirmemize rağmen geniş katılımlı ve çok başarılı bir organizasyona ev sahipliği yapan MAKÜ’yü bu yıl da takvimimize aldık. İkincisini düzenleyeceğimiz Koç Spor Fest’in geçen yıldan daha güzel ve coşkulu geçeceğine ümidimiz tamdır. MAKÜ’de böyle bir organizasyonu yapmak bizim için oldukça önemlidir.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz da “Türkiye’de artık bir marka haline gelen ve üniversite öğrencilerinin büyük bir heyecanla bekledikleri bu festivalin ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirdik. Bu yıl da Koç Spor Fest’in takviminde yerimizi aldık. 30 Nisan 2020’de böyle bir organizasyona Üniversite olarak ikinci kez ev sahipliği yapacak olmamızdan dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’na ve Koç Spor Fest’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ziyaret sonunda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu As Başkanı Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Günay, 2019’da Atatürk için hazırlanan özel almanağı Rektör Korkmaz’a hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.