MAKÜ MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ MUTFAĞI AÇILDI

EĞİTİM 17.04.2018 - 09:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3400+ kez okundu.
 

MAKÜ MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ MUTFAĞI AÇILDI

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Avşarhan’da gerçekleşen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağının açıldı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Kitap ve Kahve Uygulama Kafeteryası ile bu dönem açılarak ilk öğrencilerini yetiştiren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağının açılışı programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Rektör Prof. Dr. Korkmaz tarafından konuşma yapıldı.   Vali Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından yapılan açılışın ardından, Uygulama Mutfağı gezilerek Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Olcay Kılınç tarafından öğrencilere verilecek eğitim hakkında bilgi verildi.  Vali Yılmaz daha sonra açılışını yaptığı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Kitap ve Kahve Uygulama Kafeteryasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.   Vali Yılmaz, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Burdur Güzel Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası sergiyi gezen Vali Yılmaz, Dernek Başkanı Zafer Özkütük’ten ve eser sahiplerinden resimleri hakkında bilgi aldı.   MAKÜ Avşarhan’da açılışı yapılan sergide kara kalem, yağlı boya, sulu boya, akrilik boya, ahşap yakma, baskı tekniği ve seramik çalışmasından oluşan 59 eser 16-20 Nisan tarihlerine kadar sanatseverlere kapıları açık kalacaktır. Vali Yılmaz ve protokol üyeleri daha sonra Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Valiliğimiz ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen Burdur Yöresel Yemek yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti.   
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Avşarhan’da gerçekleşen Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağının açıldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Kitap ve Kahve Uygulama Kafeteryası ile bu dönem açılarak ilk öğrencilerini yetiştiren Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Uygulama Mutfağının açılışı programında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrası Rektör Prof. Dr. Korkmaz tarafından konuşma yapıldı.

 

Vali Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından yapılan açılışın ardından, Uygulama Mutfağı gezilerek Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Olcay Kılınç tarafından öğrencilere verilecek eğitim hakkında bilgi verildi.

 Vali Yılmaz daha sonra açılışını yaptığı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Kitap ve Kahve Uygulama Kafeteryasında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Vali Yılmaz, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Burdur Güzel Sanatlar Derneği tarafından düzenlenen resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası sergiyi gezen Vali Yılmaz, Dernek Başkanı Zafer Özkütük’ten ve eser sahiplerinden resimleri hakkında bilgi aldı.

 

MAKÜ Avşarhan’da açılışı yapılan sergide kara kalem, yağlı boya, sulu boya, akrilik boya, ahşap yakma, baskı tekniği ve seramik çalışmasından oluşan 59 eser 16-20 Nisan tarihlerine kadar sanatseverlere kapıları açık kalacaktır.

Vali Yılmaz ve protokol üyeleri daha sonra Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Valiliğimiz ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen Burdur Yöresel Yemek yarışmasında dereceye girenlere ödüllerini takdim etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.