(MAKÜ) REKTÖRÜ PROF.DR KORKMAZ BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

15.01.2016 - 14:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4316+ kez okundu.
 

(MAKÜ) REKTÖRÜ PROF.DR KORKMAZ BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ Ankara programı kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN ve bir dizi ziyarette bulundu
Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ Ankara programı kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN, Maliye Bakanı Yrd. Dr. Cengiz YAVİLİOĞLU’nu,  Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER’i, Eski Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa Milletvekili Recai BERBER’i, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol KAYA’yı, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ’i TBMM’de ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, bir önceki Ankara programı kapsamında Burdur Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK ve Reşat PETEK’i ziyaret etmişti.  TBMM’deki makamlarında Cumhurbaşkanı Başdanışmanını, Bakanları ve Burdur milletvekillerini ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, kendilerine TBMM çalışmalarında başarılar diledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Burdur Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK, Reşat PETEK ve Mehmet GÖKER, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi için kendilerinin Ankara’da ellerinden gelen destekleri sonuna kadar vereceklerini ifade ettikten sonra, MAKÜ’nün Burdur’un her yönden gelişimi açısından önemli bir faktör olduğunu vurguladılar.   Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN da Rektörümüz Prof. Dr. KORKMAZ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Benim memleketim için, benim memleketimin Üniversitesi için, Burdur’un gözbebeği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin daha da gelişip büyümesi için bizler de taşın altına elimizi koyarak üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapmak için sonuna kadar destek vereceğiz” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ziyaretleri sırasında Mehmet Akif Ersoy’un Safahat isimli eserini ve Akif’in çerçeveli fotoğrafını takdim etti.  
Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ Ankara programı kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN ve bir dizi ziyarette bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ Ankara programı kapsamında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN, Maliye Bakanı Yrd. Dr. Cengiz YAVİLİOĞLU’nu,  Burdur Milletvekili Dr. Mehmet GÖKER’i, Eski Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Manisa Milletvekili Recai BERBER’i, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol KAYA’yı, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ’i TBMM’de ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, bir önceki Ankara programı kapsamında Burdur Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK ve Reşat PETEK’i ziyaret etmişti. 

TBMM’deki makamlarında Cumhurbaşkanı Başdanışmanını, Bakanları ve Burdur milletvekillerini ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ, kendilerine TBMM çalışmalarında başarılar diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Burdur Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK, Reşat PETEK ve Mehmet GÖKER, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi için kendilerinin Ankara’da ellerinden gelen destekleri sonuna kadar vereceklerini ifade ettikten sonra, MAKÜ’nün Burdur’un her yönden gelişimi açısından önemli bir faktör olduğunu vurguladılar.

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Prof. Dr. Ayşen GÜRCAN da Rektörümüz Prof. Dr. KORKMAZ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Benim memleketim için, benim memleketimin Üniversitesi için, Burdur’un gözbebeği Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin daha da gelişip büyümesi için bizler de taşın altına elimizi koyarak üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapmak için sonuna kadar destek vereceğiz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Adem KORKMAZ ziyaretleri sırasında Mehmet Akif Ersoy’un Safahat isimli eserini ve Akif’in çerçeveli fotoğrafını takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.