MAKÜ VE TOBB ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

BİLİM 19.10.2021 - 09:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2436+ kez okundu.
 

MAKÜ VE TOBB ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anadolu Lisesi arasında sosyal, sportif, kültürel ve bilimsel iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol Törenine TOBB Anadolu Lisesi Müdürü Recep Aksoy, Müdür Yardımcısı Özgür Süzek ve Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz katıldı. Müdür Recep Aksoy ve Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz arasında imzalanan protokolden sonra açıklama yapan Rektör Korkmaz; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi eğitim almaları ve çevre eğitim fırsatlarından daha iyi faydalanabilmeleri için üniversite olarak her türlü katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir.” dedi. Okul Müdürü Recep Aksoy da; “Son dönemdeki büyük atılımlarıyla Burdur’umuzun ve bölgemizin parlayan yıldızı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz ile iş birliği protokolü imzalamak bizim için çok büyük bir onur. Her zaman desteğini aldığımız üniversitemiz ile bu protokol sayesinde bir adım daha attık. Yine bizlere her türlü imkanı sağlayan sizlere şahsım ve okulum adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anadolu Lisesi arasında sosyal, sportif, kültürel ve bilimsel iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol Törenine TOBB Anadolu Lisesi Müdürü Recep Aksoy, Müdür Yardımcısı Özgür Süzek ve Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz katıldı.

Müdür Recep Aksoy ve Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz arasında imzalanan protokolden sonra açıklama yapan Rektör Korkmaz; “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi eğitim almaları ve çevre eğitim fırsatlarından daha iyi faydalanabilmeleri için üniversite olarak her türlü katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir.” dedi.

Okul Müdürü Recep Aksoy da; “Son dönemdeki büyük atılımlarıyla Burdur’umuzun ve bölgemizin parlayan yıldızı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitemiz ile iş birliği protokolü imzalamak bizim için çok büyük bir onur. Her zaman desteğini aldığımız üniversitemiz ile bu protokol sayesinde bir adım daha attık. Yine bizlere her türlü imkanı sağlayan sizlere şahsım ve okulum adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.