MASKE DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR

YAŞAM 22.04.2020 - 12:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3663+ kez okundu.
 

MASKE DAĞITIMLARI DEVAM EDİYOR

PTT genel Müdürlüğünden gönderilen liste doğrultusunda İl genelinde 2.000 aileye toplam 10.000 maske dağıtımı yapılmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın koordinasyonunda başlatılan, Vatandaşlarımızın https://maske.epttavm.com internet adresi üzerinden yaptıkları ücretsiz maske müracaatları PTT Kargo tarafından teslim edilmeye devam ediyor. Müracaatta bulunan 20 – 65 yaş arasındaki vatandaşlarımıza evlerinde teslim edilmeye devam edilen maskelerden, bu hafta başından itibaren ikinci etap olarak PTT genel Müdürlüğünden gönderilen liste doğrultusunda İl genelinde 2.000 aileye toplam 10.000 maske dağıtımı yapılmaya devam ediyor. Dağıtımlar yeni listelerin ulaşmasını müteakip PTT Kargo tarafından hızlı bir şekilde dağıtılmaya devam edecek. Bugüne kadar toplamda Burdur İl genelinde 3.000 aileye 15.000 maske dağıtımı yapıldı.
PTT genel Müdürlüğünden gönderilen liste doğrultusunda İl genelinde 2.000 aileye toplam 10.000 maske dağıtımı yapılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın koordinasyonunda başlatılan, Vatandaşlarımızın https://maske.epttavm.com internet adresi üzerinden yaptıkları ücretsiz maske müracaatları PTT Kargo tarafından teslim edilmeye devam ediyor.

Müracaatta bulunan 20 – 65 yaş arasındaki vatandaşlarımıza evlerinde teslim edilmeye devam edilen maskelerden, bu hafta başından itibaren ikinci etap olarak PTT genel Müdürlüğünden gönderilen liste doğrultusunda İl genelinde 2.000 aileye toplam 10.000 maske dağıtımı yapılmaya devam ediyor.

Dağıtımlar yeni listelerin ulaşmasını müteakip PTT Kargo tarafından hızlı bir şekilde dağıtılmaya devam edecek.

Bugüne kadar toplamda Burdur İl genelinde 3.000 aileye 15.000 maske dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.