MEDYA PATRONLUĞUNA SOYUNUYOR

KÜLTÜR 12.10.2021 - 09:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3404+ kez okundu.
 

MEDYA PATRONLUĞUNA SOYUNUYOR

Ünlü İş İnsanı Prof. Dr. Henry Abdo,’ Güçlü bir ekip ve yazar kadrosuyla çıktığımız bu yolda büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.
Yapmış olduğu birbirinden başarılı çalışmalarıyla isminden söz ettiren dünyaca ünlü  hayırsever iş insanı Prof. Dr. Henry Abdo, 8 ayrı dilde basılacak  ve 8 ayrı ülkeye dağıtımı yapılacak olan dergi için start verdi. Dünyaca ünlü birçok yazarın yer alacağı dergi Türkçe, İngilizce, Arapça, Makedonca, İspanyolca, Rusça gibi 8 ayrı dilde yayın yapacak. Önümüzdeki aylarda bayilerdeki yerini alacak olan derginin büyük ses getireceğini dile getiren Prof. Dr. Henry Abdo,’ Güçlü bir ekip ve yazar kadrosuyla çıktığımız bu yolda büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Dergide Turizm,ekonomi,eğitim,spor,müzik haberleri yer alacak’dedi.
Ünlü İş İnsanı Prof. Dr. Henry Abdo,’ Güçlü bir ekip ve yazar kadrosuyla çıktığımız bu yolda büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

Yapmış olduğu birbirinden başarılı çalışmalarıyla isminden söz ettiren dünyaca ünlü  hayırsever iş insanı Prof. Dr. Henry Abdo, 8 ayrı dilde basılacak  ve 8 ayrı ülkeye dağıtımı yapılacak olan dergi için start verdi.

Dünyaca ünlü birçok yazarın yer alacağı dergi Türkçe, İngilizce, Arapça, Makedonca, İspanyolca, Rusça gibi 8 ayrı dilde yayın yapacak. Önümüzdeki aylarda bayilerdeki yerini alacak olan derginin büyük ses getireceğini dile getiren Prof. Dr. Henry Abdo,’ Güçlü bir ekip ve yazar kadrosuyla çıktığımız bu yolda büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Dergide Turizm,ekonomi,eğitim,spor,müzik haberleri yer alacak’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.