MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI.

TEKNOLOJİ 03.06.2020 - 14:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3933+ kez okundu.
 

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BİR İLKE DAHA İMZA ATTI.

Corona virüsü salgını hayat akışımızı çok ani bir şekilde değiştirdi. İnsanlar birbirlerine moral vermeye ve bir dayanışma içerisinde olarak bu zorlu süreci atlatmaya çalışıyorlar.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi de bu zorlu dönemde eğitim ve öğretimlerini online olarak yapmaya gayret göstermesinin yanında konser, konferans ve panel gibi etkinlikleri de online olarak yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’de bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşayan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Onursal Başkanlığını MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Kongre Başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Mümin Polat’ın yaptığı 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi (3rd International Health Sciences and Life Congress, IHSLC 2020) 04-06 Haziran 2020 tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde online olarak gerçekleştirilecek. Ülkemizde sağlık bilimleri ve yaşam temel alanlarında yapılan araştırmaların ortak bir zeminde sunulabildiği ve ilgili araştırmacıların, akademiye gönül veren lisans/lisansüstü öğrencilerle buluşabildiği en büyük bilimsel organizasyonlardan biri haline gelen “Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi” yine çok kaliteli konu ve konuklarıyla her biri kendi alanında duayen pek çok bilim insanını, genç akademisyen ve akademisyen adaylarını “Online” olarak buluşturacak. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan IHSLC 2020 bu çapta ve katılımda tamamı uzaktan ve online olarak ülkemizde bir ilk olacak. Sağlık Bilimleri ve Yaşam alanında hem ülkemizde hem yurtdışında artık çok önemli bir yere gelmiş olan bu önemli bilimsel etkinliğe bildirileri ile 16 farklı ülke ve 63 üniversiteden yaklaşık 1000 bilim insanının hazırlamış olduğu 457 çalışma katılım sağlayacak. Kongre boyunca açılış programı, gala, konser ve dinletisi ile birlikte davetli konuşmacıların hazırladığı 3 panel gerçekleştirilecek olup, ayrıca kongre katılımcıları toplam 37 ayrı oturumda sözlü ve poster bildirilerini sunma imkanı bulacaklar. Kongrenin kapanışı ise Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın katılımı ve sevilen sanatçı Turgay Başyayla Söyleşi ve Dinletisi ile gerçekleştirilecek.  
Corona virüsü salgını hayat akışımızı çok ani bir şekilde değiştirdi. İnsanlar birbirlerine moral vermeye ve bir dayanışma içerisinde olarak bu zorlu süreci atlatmaya çalışıyorlar.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi de bu zorlu dönemde eğitim ve öğretimlerini online olarak yapmaya gayret göstermesinin yanında konser, konferans ve panel gibi etkinlikleri de online olarak yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’de bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşayan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yine çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Onursal Başkanlığını MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Kongre Başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi Mümin Polat’ın yaptığı 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi (3rd International Health Sciences and Life Congress, IHSLC 2020) 04-06 Haziran 2020 tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde online olarak gerçekleştirilecek.

Ülkemizde sağlık bilimleri ve yaşam temel alanlarında yapılan araştırmaların ortak bir zeminde sunulabildiği ve ilgili araştırmacıların, akademiye gönül veren lisans/lisansüstü öğrencilerle buluşabildiği en büyük bilimsel organizasyonlardan biri haline gelen “Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yaşam Kongresi” yine çok kaliteli konu ve konuklarıyla her biri kendi alanında duayen pek çok bilim insanını, genç akademisyen ve akademisyen adaylarını “Online” olarak buluşturacak.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan IHSLC 2020 bu çapta ve katılımda tamamı uzaktan ve online olarak ülkemizde bir ilk olacak. Sağlık Bilimleri ve Yaşam alanında hem ülkemizde hem yurtdışında artık çok önemli bir yere gelmiş olan bu önemli bilimsel etkinliğe bildirileri ile 16 farklı ülke ve 63 üniversiteden yaklaşık 1000 bilim insanının hazırlamış olduğu 457 çalışma katılım sağlayacak. Kongre boyunca açılış programı, gala, konser ve dinletisi ile birlikte davetli konuşmacıların hazırladığı 3 panel gerçekleştirilecek olup, ayrıca kongre katılımcıları toplam 37 ayrı oturumda sözlü ve poster bildirilerini sunma imkanı bulacaklar.

Kongrenin kapanışı ise Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın katılımı ve sevilen sanatçı Turgay Başyayla Söyleşi ve Dinletisi ile gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.