MEHMET TANIR YENİDEN GÖREVE DÖNDÜ

GÜNDEM 08.06.2016 - 15:30, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4064+ kez okundu.
 

MEHMET TANIR YENİDEN GÖREVE DÖNDÜ

Turizmin ülkemize ve Burdur’a bir katma değer olarak katkısını sağlamak için gayret göstereceğiz
Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, görevine yeniden dönen Mehmet Tanır yaptığı yazılı açıklamada; Burdur’u seviyoruz. Burdur’a hizmet etmekten keyif alıyoruz. Burdur’da görev yaptığımız süre içinde elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. İşlerimizin yürütülmesinde bakanımızın, milletvekillerimizin, valimizin, çalışma arkadaşlarımızın, kültür ve turizmle ilgili tüm tarafların desteğini önemsiyorum. Uyumlu ve koordineli çalışmanın bölge turizmine başarı getireceğine inanıyorum. Dünyada küreselleşme ve teknolojideki hızlı gelişmeyle birlikte “kültürel alandaki  yozlaşmanın” yaşandığı bir dönemde eğitimin ve milli kültürün ne kadar önemli olduğunun bilinci ile “Büyük Türkiye’yi” hayal ederek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Turizmin ülkemize ve Burdur’a bir katma değer olarak katkısını sağlamak için gayret göstereceğiz. Bakanlıkta bulunduğum ve Burdur’a hizmetimizde kesintiye uğrayan sürede boş durmadık. Allah’ın lütfu ile daha önceden tasarladığım kültür politikaları üzerine “Yeni Türkiye Kültür Politikaları “ adlı kitap çalışmasını yapma fırsatı buldum Bize desteğini, duasını eksik etmeyen, büyüklerimize, dostlarımıza ve Burdur’a teşekkür ediyorum. Ramazan ayının, sizlere, sevdiklerinize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum.  Ayrıca bu mübarek ayda emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıyı kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa diliyorum. Başımız sağ olsun.    
Turizmin ülkemize ve Burdur’a bir katma değer olarak katkısını sağlamak için gayret göstereceğiz

Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, görevine yeniden dönen Mehmet Tanır yaptığı yazılı açıklamada; Burdur’u seviyoruz. Burdur’a hizmet etmekten keyif alıyoruz. Burdur’da görev yaptığımız süre içinde elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.

İşlerimizin yürütülmesinde bakanımızın, milletvekillerimizin, valimizin, çalışma arkadaşlarımızın, kültür ve turizmle ilgili tüm tarafların desteğini önemsiyorum. Uyumlu ve koordineli çalışmanın bölge turizmine başarı getireceğine inanıyorum.

Dünyada küreselleşme ve teknolojideki hızlı gelişmeyle birlikte “kültürel alandaki  yozlaşmanın” yaşandığı bir dönemde eğitimin ve milli kültürün ne kadar önemli olduğunun bilinci ile “Büyük Türkiye’yi” hayal ederek üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.

Turizmin ülkemize ve Burdur’a bir katma değer olarak katkısını sağlamak için gayret göstereceğiz. Bakanlıkta bulunduğum ve Burdur’a hizmetimizde kesintiye uğrayan sürede boş durmadık. Allah’ın lütfu ile daha önceden tasarladığım kültür politikaları üzerine “Yeni Türkiye Kültür Politikaları “ adlı kitap çalışmasını yapma fırsatı buldum Bize desteğini, duasını eksik etmeyen, büyüklerimize, dostlarımıza ve Burdur’a teşekkür ediyorum.

Ramazan ayının, sizlere, sevdiklerinize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diliyorum. 

Ayrıca bu mübarek ayda emniyet güçlerimize ve vatandaşlarımıza yapılan hain saldırıyı kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa diliyorum. Başımız sağ olsun.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.