MEKADONYA VİZYON ÜNİVERSİTESİNDEN(MAKÜ) ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

EĞİTİM 29.12.2016 - 15:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3186+ kez okundu.
 

MEKADONYA VİZYON ÜNİVERSİTESİNDEN(MAKÜ) ÜNİVERSİTESİNE ZİYARET

Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mensur NUREDİN, üniversiteyi ziyaret etti
           Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mensur NUREDİN Rektör Yardımcımız  Prof. Dr. Mehmet KARACA’yı  makamında ziyaret etti. Tanışma amaçlı gerçekleştirilen ziyarette, her  iki üniversite arasındaki işbirliğin, ortak kültür coğrafyasındaki bağların pekişmesi için projeler geliştirme konusunda fikir alışverişi yapıldı. Avrupa ve Balkanlarda kurulan ve Türkiye dışında Türkçe eğitimi yapma hakkına sahip olan ilk ve tek üniversite Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mensur NUREDİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA’dan üniversitemiz hakkında da bilgiler aldı. Türkiye dışında ilk ve tek Türkçe eğitim veren Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nin Üniversitemiz ile yapacağı işbirliği ve ortak akıl projeleri ile iki üniversite arasındaki ilişkinin kuvvetleneceği yönünde fikir alışverişinde bulundular. Ziyarette, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA’nın yanı sıra, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat ÖZDAŞLI da hazır bulundu. Ziyaret sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA, Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA’ya Üniversitemiz anmalığı ve Safahat takdim etti.  
Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mensur NUREDİN, üniversiteyi ziyaret etti

           Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mensur NUREDİN Rektör Yardımcımız  Prof. Dr. Mehmet KARACA’yı  makamında ziyaret etti. Tanışma amaçlı gerçekleştirilen ziyarette, her  iki üniversite arasındaki işbirliğin, ortak kültür coğrafyasındaki bağların pekişmesi için projeler geliştirme konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Avrupa ve Balkanlarda kurulan ve Türkiye dışında Türkçe eğitimi yapma hakkına sahip olan ilk ve tek üniversite Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Mensur NUREDİN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA’dan üniversitemiz hakkında da bilgiler aldı. Türkiye dışında ilk ve tek Türkçe eğitim veren Uluslararası Vizyon Üniversitesi’nin Üniversitemiz ile yapacağı işbirliği ve ortak akıl projeleri ile iki üniversite arasındaki ilişkinin kuvvetleneceği yönünde fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA’nın yanı sıra, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Kürşat ÖZDAŞLI da hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet KARACA, Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA’ya Üniversitemiz anmalığı ve Safahat takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.