MERKEZ VE İLÇE HASTANELERİNE 15 ADET YOĞUN BAKIM TİPİ VENTİLATÖR, GÖNDERİLDİ

SAĞLIK 10.12.2020 - 10:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2615+ kez okundu.
 

MERKEZ VE İLÇE HASTANELERİNE 15 ADET YOĞUN BAKIM TİPİ VENTİLATÖR, GÖNDERİLDİ

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur’daki hastanelere ek cihaz temini edildiğini açıkladı.
“HASTANELERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.” Burdur il genelindeki hastanelerinin eksikliklerinin ve ihtiyaç duyulan cihazların hızlı temini için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Dünyada ve Ülkemizde devam etmekte olan COVID-19 pandemi ile mücade sürecinde İlimiz de yaşayan vatandaşlarımıza etkin ve verimli sağlık sunumu sağlanabilmesi için Sağlık Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında; Ağustos ayında Burdur Devlet Hastanesi’ne 3 adet , Eylül ayında Burdur Devlet Hastanesi ‘ne 5 adet, Bucak Devlet Hastanesine 5 adet olmak üzere toplamda 10 adet,İlgili Genel Müdürlük ve Daire Başkanlığı İle Yaptığımız Görüşmeler Sonucunda Geçen Hafta  ise Burdur Devlet Hastanesi ‘ne 7 adet, Bucak Devlet Hastanesine 7 adet, Gölhisar Devlet Hastanesi’ne 1 adet olmak üzere toplamda 15 adet Yoğun Bakım Tipi Ventilatör teslim edilmiş olup ,İlimize toplamda 28 ADET YOĞUN BAKIM TİPİ VENTİLATÖR KAZNDIRILMIŞTIR. Yine Sağlık İl Müdürlüğümüzle hastanelerimizin ihtiyaçları ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir.” şeklinde açıklamada bulundular. “FEDAKARCA ÇALIŞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR” Burdur’da Covid-19’la mücadelede fedakarca çalışmalar gerçekleştiren Sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “2020 yılı sağlık çalışanları açısından zor bir yıl oldu.  Sağlık çalışanlarımız Covid-19 hastalarının sağlığına kavuşmaları adına olağanüstü bir gayret gösteriyorlar. Fedakarca çalışmalara gerçekleştiren Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüzün tüm yönetici ve çalışanlarına, Devlet Hastanelerimizin tüm yöneticilerine, hemşirelerine, ebelerine, teknisyenine, Bilgi işlemcisine, Güvenlik görevlisine, Şoförüne, Temizlik personeline velhasıl tüm Sağlık çalışanlarımıza İlimizde, ilçe, belde ve köylerimizde her kademede görev alan tüm yöneticilerimize gönüllü çalışanlarımıza müteşekkiriz. Allah hepsinden razı olsun” dediler. “KURALLARA UYALIM” Sağlık çalışanlarına yardımcı olabilmek için Burdurlu vatandaşların mecburi durumlar dışında evde kalmaları için de çağrıda bulunan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda neredeyse her birimizin ailesinden  ya da çalıştığı ortamda Covid19 virüsüne yakalanmış hemşehrilerimiz var. Acılar yaşamamak yada şahit olmamak için yapılması gereken tek şey maksimum seviyede tedbirler almak. Bu sebeple devletimiz her birbirimizin sağlığı ve mutluluğu için tedbirler alarak tavsiyelerde bulunmaktadır. Lütfen bu kurallara harfiyen uyalım. Hep birlikte; temizlik + maske + sosyal mesafe kuralına riayet ederek, zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.” diye konuştular.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur’daki hastanelere ek cihaz temini edildiğini açıkladı.

“HASTANELERİMİZİN EKSİKLİKLERİNİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ.”
Burdur il genelindeki hastanelerinin eksikliklerinin ve ihtiyaç duyulan cihazların hızlı temini için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Dünyada ve Ülkemizde devam etmekte olan COVID-19 pandemi ile mücade sürecinde İlimiz de yaşayan vatandaşlarımıza etkin ve verimli sağlık sunumu sağlanabilmesi için Sağlık Bakanlığımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında; Ağustos ayında Burdur Devlet Hastanesi’ne 3 adet , Eylül ayında Burdur Devlet Hastanesi ‘ne 5 adet, Bucak Devlet Hastanesine 5 adet olmak üzere toplamda 10 adet,İlgili Genel Müdürlük ve Daire Başkanlığı İle Yaptığımız Görüşmeler Sonucunda Geçen Hafta  ise Burdur Devlet Hastanesi ‘ne 7 adet, Bucak Devlet Hastanesine 7 adet, Gölhisar Devlet Hastanesi’ne 1 adet olmak üzere toplamda 15 adet Yoğun Bakım Tipi Ventilatör teslim edilmiş olup ,İlimize toplamda 28 ADET YOĞUN BAKIM TİPİ VENTİLATÖR KAZNDIRILMIŞTIR. Yine Sağlık İl Müdürlüğümüzle hastanelerimizin ihtiyaçları ile ilgili görüşmelerimiz devam etmektedir.” şeklinde açıklamada bulundular.

“FEDAKARCA ÇALIŞAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR”
Burdur’da Covid-19’la mücadelede fedakarca çalışmalar gerçekleştiren Sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “2020 yılı sağlık çalışanları açısından zor bir yıl oldu.  Sağlık çalışanlarımız Covid-19 hastalarının sağlığına kavuşmaları adına olağanüstü bir gayret gösteriyorlar. Fedakarca çalışmalara gerçekleştiren Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüzün tüm yönetici ve çalışanlarına, Devlet Hastanelerimizin tüm yöneticilerine, hemşirelerine, ebelerine, teknisyenine, Bilgi işlemcisine, Güvenlik görevlisine, Şoförüne, Temizlik personeline velhasıl tüm Sağlık çalışanlarımıza İlimizde, ilçe, belde ve köylerimizde her kademede görev alan tüm yöneticilerimize gönüllü çalışanlarımıza müteşekkiriz. Allah hepsinden razı olsun” dediler.

“KURALLARA UYALIM”

Sağlık çalışanlarına yardımcı olabilmek için Burdurlu vatandaşların mecburi durumlar dışında evde kalmaları için de çağrıda bulunan Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda neredeyse her birimizin ailesinden  ya da çalıştığı ortamda Covid19 virüsüne yakalanmış hemşehrilerimiz var. Acılar yaşamamak yada şahit olmamak için yapılması gereken tek şey maksimum seviyede tedbirler almak. Bu sebeple devletimiz her birbirimizin sağlığı ve mutluluğu için tedbirler alarak tavsiyelerde bulunmaktadır. Lütfen bu kurallara harfiyen uyalım. Hep birlikte; temizlik + maske + sosyal mesafe kuralına riayet ederek, zorunlu olmadıkça evden çıkmayalım. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.