MESLEKİ EĞİTİM DE GENÇ İSTİHDAMA BAKA DESTEĞİ

EĞİTİM 13.12.2019 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2797+ kez okundu.
 

MESLEKİ EĞİTİM DE GENÇ İSTİHDAMA BAKA DESTEĞİ

Mesleki Eğitimde Genç İstihdamı Arttırma Projesi’ Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) 2019 Mali Destek Programlarından destek almaya hak kazandı.
Burdur İl Müdürlüğü’nün ‘Mesleki Eğitimde Genç İstihdamı Arttırma Projesi’ Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) 2019 Mali Destek Programlarından destek almaya hak kazandı. Genç istihdamı artırmayı hedefiyle Burdur ve ilçelerindeki 3 meslek lisesi ile 1 mesleki eğitim merkezinde eğitim altyapısını güçlendirecek proje; BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın imzaladığı sözleşmeyle uygulanmaya başladı.  BAKA’nın 2019 Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı’ndan destek alacak Burdur İl Müdürlüğü’nün ‘Mesleki Eğitimde Genç İstihdamı Arttırma Projesi’ kapsamında; İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Erken Tanı ve Önlenebilir Hastalıklar Uygulama Laboratuvarı, 8 alanda eğitim veren Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Metal Teknolojileri Alanı’na CNC Simülatörü Atölyesi, 31 meslek alanı ve 152 meslek dalında çıraklık eğitimi verilmekte olan Burdur Mesleki Eğitim Merkezi’ne Kaynak Simülatörü ve Kaynak Atölyesi ile Kemer İlçesi’nde de Hayvan Sağlığı, Laboratuvar Hizmetleri ve Gıda Teknolojileri alanlarında eğitim veren Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Uygulama Laboratuvarı kurulacak. Proje ile mesleki eğitim kalitesinin arttırılıp bölgede hayvancılık, imalat sanayi ve sağlık sektörünün kalifiye iş gücü ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor  
Mesleki Eğitimde Genç İstihdamı Arttırma Projesi’ Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) 2019 Mali Destek Programlarından destek almaya hak kazandı.

Burdur İl Müdürlüğü’nün ‘Mesleki Eğitimde Genç İstihdamı Arttırma Projesi’ Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) 2019 Mali Destek Programlarından destek almaya hak kazandı. Genç istihdamı artırmayı hedefiyle Burdur ve ilçelerindeki 3 meslek lisesi ile 1 mesleki eğitim merkezinde eğitim altyapısını güçlendirecek proje; BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay’ın imzaladığı sözleşmeyle uygulanmaya başladı. 

BAKA’nın 2019 Mesleki Eğitimi Geliştirme Mali Destek Programı’ndan destek alacak Burdur İl Müdürlüğü’nün ‘Mesleki Eğitimde Genç İstihdamı Arttırma Projesi’ kapsamında; İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Erken Tanı ve Önlenebilir Hastalıklar Uygulama Laboratuvarı, 8 alanda eğitim veren Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Metal Teknolojileri Alanı’na CNC Simülatörü Atölyesi, 31 meslek alanı ve 152 meslek dalında çıraklık eğitimi verilmekte olan Burdur Mesleki Eğitim Merkezi’ne Kaynak Simülatörü ve Kaynak Atölyesi ile Kemer İlçesi’nde de Hayvan Sağlığı, Laboratuvar Hizmetleri ve Gıda Teknolojileri alanlarında eğitim veren Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Uygulama Laboratuvarı kurulacak. Proje ile mesleki eğitim kalitesinin arttırılıp bölgede hayvancılık, imalat sanayi ve sağlık sektörünün kalifiye iş gücü ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.