MESLEKLERİ YÜCELTEN BİRBİRİMİZE OLAN SAYGIMIZDIR

YAŞAM 18.03.2019 - 15:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4520+ kez okundu.
 

MESLEKLERİ YÜCELTEN BİRBİRİMİZE OLAN SAYGIMIZDIR

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Susamlık Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe katılarak doktorlarla bir araya geldi.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının insan hayatındaki önemine değindi. Türkiye’deki tüketim alışkanlıkların insanları yalnızlaştırdığını, bir arada yaşamdan uzaklaştırdığına dikkat çeken Başkan Ercengiz “, Tıp Bayramlarında eczacısı, diş hekimi, doktoru ve sağlık bileşenleri olarak salonlara sığmayacak şekilde kutlardık. Hiçbir siyasi düşünce olmaksızın, orada sadece birlikte olma adına keyifli bir bayram kutlaması yapardık ama geçen süreç maalesef sosyal eşitliğin aleyhine işliyor Türkiye’de ben bunu görüyorum. Mesleğimize sahip çıkmak, birlikte yaşama sahip çıkmak çok önemli, Çünkü bizleri çağdaş kılacak en önemli unsur, günlük hayatın dışında da birlikte yaşam kültürünü bir arada tutabilmek. İnancımız, siyasi düşüncelerimiz ne olursa olsun, ayrıştırılan her ne olursa olsun yalnızca hayatımızın tek bir noktadan bakmamıza engel değil. Meslektaşlarımıza ve sağlık bileşenlerine sahip çıkılması gerekir. Çünkü meslekleri yücelten, etik değerleri yücelten birbirimize olan saygımızdır, sevgimizdir ve birbirimize olan bağlılığımızdır diye düşünüyorum. Umuyorum bir sonraki tıp bayramında daha büyük bir salonda, daha çok katılımla kutlarız. Yeniden bayramınız kutlu olsun” şeklinde konuştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Susamlık Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe katılarak doktorlarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, katıldığı yemekte yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının insan hayatındaki önemine değindi. Türkiye’deki tüketim alışkanlıkların insanları yalnızlaştırdığını, bir arada yaşamdan uzaklaştırdığına dikkat çeken Başkan Ercengiz “, Tıp Bayramlarında eczacısı, diş hekimi, doktoru ve sağlık bileşenleri olarak salonlara sığmayacak şekilde kutlardık. Hiçbir siyasi düşünce olmaksızın, orada sadece birlikte olma adına keyifli bir bayram kutlaması yapardık ama geçen süreç maalesef sosyal eşitliğin aleyhine işliyor Türkiye’de ben bunu görüyorum. Mesleğimize sahip çıkmak, birlikte yaşama sahip çıkmak çok önemli,

Çünkü bizleri çağdaş kılacak en önemli unsur, günlük hayatın dışında da birlikte yaşam kültürünü bir arada tutabilmek. İnancımız, siyasi düşüncelerimiz ne olursa olsun, ayrıştırılan her ne olursa olsun yalnızca hayatımızın tek bir noktadan bakmamıza engel değil. Meslektaşlarımıza ve sağlık bileşenlerine sahip çıkılması gerekir. Çünkü meslekleri yücelten, etik değerleri yücelten birbirimize olan saygımızdır, sevgimizdir ve birbirimize olan bağlılığımızdır diye düşünüyorum. Umuyorum bir sonraki tıp bayramında daha büyük bir salonda, daha çok katılımla kutlarız. Yeniden bayramınız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.