METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME

YAŞAM 01.06.2020 - 09:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2910+ kez okundu.
 

METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;4 günlük hava tahmini konusunda şu bilgiler verilmiştir.
Bölgemizin bu gece saatlerinden itibaren yeni bir serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasına kadar bölgemiz genelinde ve Göller Yöresinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların sebep olacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.  Hava sıcaklıklarının Perşembe gününe kadar bölgemizde mevsim normallerinin biraz altında seyredeceği ancak; Cuma gününden itibaren hissedilir derecede artacağı ve mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor Rüzgarın;  hafta  ortasına kadar  önümüzdeki  üç  gün  Göller  Yöresinde  güney  ve  güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor Serin  ve  yağışlı sistemin (04.06.2020)Perşembe günü öğle  saatlerinden  itibaren  bölgemizi terk edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya 4 Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;4 günlük hava tahmini konusunda şu bilgiler verilmiştir.

Bölgemizin bu gece saatlerinden itibaren yeni bir serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasına kadar bölgemiz genelinde ve Göller Yöresinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların sebep olacağı olumsuz şartlara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 Hava sıcaklıklarının Perşembe gününe kadar bölgemizde mevsim normallerinin biraz altında seyredeceği ancak; Cuma gününden itibaren hissedilir derecede artacağı ve mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor Rüzgarın;  hafta  ortasına kadar  önümüzdeki  üç  gün  Göller  Yöresinde  güney  ve  güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor Serin  ve  yağışlı sistemin (04.06.2020)Perşembe günü öğle  saatlerinden  itibaren  bölgemizi terk edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.