MHP’DE İŞLER DOMİNO OLMUŞ VAZİYETTE

09.07.2016 - 11:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4638+ kez okundu.
 

MHP’DE İŞLER DOMİNO OLMUŞ VAZİYETTE

MHP Trabzon Milletvekili eski bakan Koray Aydın, gelinen nokta ve gelişmeler hakkında ziyaret ettiği Burdur Ağlasun Belediye Başkanlığında açıklamalarda bulundu.
      Burdur Ağlasun Belediye Başkanlığını ziyaret eden Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’li  Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan ve partililer Koray Aydın, plakası ile gelen eski Bakan ve MHP Trabzon Milletvekili Aydın’ı MHP eski İl başkanı İbrahim Sakızcı ile eski merkez ilçe başkanı Av. Atilla Yeşilgöz ve eski parti il Genel sekreteri Halil İbrahim Güler’inde hazır bulunduğu partililer tarafından karşılandı.   Burdur Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ın makamına çıkan MHP Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Koray Aydın,  gazetemiz sahibi Mustafa Arslan’ın sorularını cevaplandırdı.   MHP Genel Başkanlığı için adaylığını koyan ve muhalifler gurubunu oluşturan 4 aday arasında yer alan Trabzon Milletvekili Koray Aydın; arkadaşlarımız ve kamuoyu MHP de ortaya çıkan bu olayı çok yakından takip ediyor. En son gelinen noktada verilen bir ihtiyati tedbir kararı var. Bu ihtiyati tedbir kararı ile süreç domino olmuş vaziyette. İhtiyati tedbir kararına bağlı olarak hem 4, numaralı İlçe Seçim Kurulu hem “Yargıtay Cumhuriyet Baş Savcısı” bu karara gerekçe göstererek bu kararın kesinleşmesine kadar iş ve işlemleri durdurduklarını ifade etti.     Bu nedenle ilgili mahkemeye yapılan itirazlarda karara bağlanmamış vaziyette şu an itibarıyla ise kongrenin belirlenen tarih de yapılması imkanı kalmamıştır. Bu sürecin ne şekilde şekilleneceği de bayramdan sonra beli olacaktır.  Biz arkadaşlarımızla görüşüyoruz seyahatlerimiz de onların da bu konuda görüşlerini alıyoruz. Gelişmelere göre bunu hep beraber görüşerek karar vereceğiz.   MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, yaptığı açıklamanın ardından kapalı ortamda partililer ve eski İl ve İlçe yönetimleriyle yaklaşık iki saat Başkan Aydın Kaplan’ın makamında görüştüler. Bu görüşmelere geleceği ifade edilen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün daha sonra Ağlasun toplantısına katıldığı belirtildi. Koray Aydın daha sonra Bucak İlçe Teşkilatına uğradıktan sonra ise Antalya’ya geçtiği belirtildi.
MHP Trabzon Milletvekili eski bakan Koray Aydın, gelinen nokta ve gelişmeler hakkında ziyaret ettiği Burdur Ağlasun Belediye Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

      Burdur Ağlasun Belediye Başkanlığını ziyaret eden Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’li  Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan ve partililer Koray Aydın, plakası ile gelen eski Bakan ve MHP Trabzon Milletvekili Aydın’ı MHP eski İl başkanı İbrahim Sakızcı ile eski merkez ilçe başkanı Av. Atilla Yeşilgöz ve eski parti il Genel sekreteri Halil İbrahim Güler’inde hazır bulunduğu partililer tarafından karşılandı.

 

Burdur Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ın makamına çıkan MHP Trabzon Milletvekili ve eski Bakan Koray Aydın,  gazetemiz sahibi Mustafa Arslan’ın sorularını cevaplandırdı.

 

MHP Genel Başkanlığı için adaylığını koyan ve muhalifler gurubunu oluşturan 4 aday arasında yer alan Trabzon Milletvekili Koray Aydın; arkadaşlarımız ve kamuoyu MHP de ortaya çıkan bu olayı çok yakından takip ediyor. En son gelinen noktada verilen bir ihtiyati tedbir kararı var. Bu ihtiyati tedbir kararı ile süreç domino olmuş vaziyette. İhtiyati tedbir kararına bağlı olarak hem 4, numaralı İlçe Seçim Kurulu hem “Yargıtay Cumhuriyet Baş Savcısı” bu karara gerekçe göstererek bu kararın kesinleşmesine kadar iş ve işlemleri durdurduklarını ifade etti.

 

  Bu nedenle ilgili mahkemeye yapılan itirazlarda karara bağlanmamış vaziyette şu an itibarıyla ise kongrenin belirlenen tarih de yapılması imkanı kalmamıştır. Bu sürecin ne şekilde şekilleneceği de bayramdan sonra beli olacaktır.  Biz arkadaşlarımızla görüşüyoruz seyahatlerimiz de onların da bu konuda görüşlerini alıyoruz. Gelişmelere göre bunu hep beraber görüşerek karar vereceğiz.

 

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, yaptığı açıklamanın ardından kapalı ortamda partililer ve eski İl ve İlçe yönetimleriyle yaklaşık iki saat Başkan Aydın Kaplan’ın makamında görüştüler. Bu görüşmelere geleceği ifade edilen Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün daha sonra Ağlasun toplantısına katıldığı belirtildi. Koray Aydın daha sonra Bucak İlçe Teşkilatına uğradıktan sonra ise Antalya’ya geçtiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.