MHP DE SİYASİ POLEMİKLER KARŞILIKLI SUÇLAMALAR İLE SÜRÜYOR

SİYASET 26.08.2016 - 09:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3743+ kez okundu.
 

MHP DE SİYASİ POLEMİKLER KARŞILIKLI SUÇLAMALAR İLE SÜRÜYOR

Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte imzası ile yayınlanan basın açıklamasında Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan disipline uymamakla suçlanıyor.
Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı yazılı açıklamada: Gerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin ve gerekse İl Başkanlığımızın defalarca ikazına rağmen hiçbir siyasi etik ve parti tüzüğü hükmüne uymayarak “Kurultay isteği” gibi masum görünümlü bir kılıfa sığınarak bencilce istek ve heveslerin peşinde koşan Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, yalan, tefrit ve ifratını sürdürmektedir. Makamdan aldığı güç, şahsi ihtiras ve başkalarının direktifi ile hareket ederek, bayrağı altında seçildiği Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sayın Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ve partimizin tüzel kişiliğine yönelttiği çirkin, etik dışı hakaret ve yalanları nedeniyle parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince hakkında kesin ihraç istemiyle disiplin işlemleri başlatılmış olan Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ın sosyal medyadaki son paylaşımlarının gerçeklerle hiçbir alakası bulunmamaktadır. Kaplan’ın, partimizdeki işleyiş ve siyasi hiyerarşiden bihaber olduğu, “Genel Merkezin nerede olduğu”nu bile bilmediği, hukuki bir işlem sırasında yapılan uygulamayı dahi MHP’den bilecek kadar art niyetli olduğu, hala hakarete ve Ağlasun halkına yalan bilgi vermeye devam ettiği yayınladığı bildiride açıkça görülmektedir. Son gayri ciddi açıklamasında bile Genel Merkezimize karşı “küstahça” tavrından vazgeçmediği, hiç alakasının bulunmadığı “Ülkücülüğü istismara devam ettiği, hiçbir ikazı dinlemeyip Genel Başkan ve MHP yetkilileri dışında “bir şahsın Burdur temsilcisi olduğunu” açıkça beyan ettiği görülen bu zatın yakında MHP ile hiçbir siyasi bağı kalmayacaktır. Kendisi hakkında MHP Genel Merkezimizce hukuki disiplin süreci başlatılmış olup teşkilatlarımızda asla ve asla FETÖ’cü, paralel mensubu barındırılmayacağını, gerek partimizi ve gerekse MHP bayrağı altında seçildiği kamu görevlerini istismar ettirmeyeceğimizi değerli Burdur ve Ağlasun halkına saygıyla duyururuz.  
Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte imzası ile yayınlanan basın açıklamasında Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan disipline uymamakla suçlanıyor.

Burdur MHP İl Başkanı Hikmet Ökte yaptığı yazılı açıklamada: Gerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin ve gerekse İl Başkanlığımızın defalarca ikazına rağmen hiçbir siyasi etik ve parti tüzüğü hükmüne uymayarak “Kurultay isteği” gibi masum görünümlü bir kılıfa sığınarak bencilce istek ve heveslerin peşinde koşan Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan, yalan, tefrit ve ifratını sürdürmektedir.

Makamdan aldığı güç, şahsi ihtiras ve başkalarının direktifi ile hareket ederek, bayrağı altında seçildiği Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sayın Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye ve partimizin tüzel kişiliğine yönelttiği çirkin, etik dışı hakaret ve yalanları nedeniyle parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince hakkında kesin ihraç istemiyle disiplin işlemleri başlatılmış olan Ağlasun Belediye Başkanı Aydın Kaplan’ın sosyal medyadaki son paylaşımlarının gerçeklerle hiçbir alakası bulunmamaktadır.

Kaplan’ın, partimizdeki işleyiş ve siyasi hiyerarşiden bihaber olduğu, “Genel Merkezin nerede olduğu”nu bile bilmediği, hukuki bir işlem sırasında yapılan uygulamayı dahi MHP’den bilecek kadar art niyetli olduğu, hala hakarete ve Ağlasun halkına yalan bilgi vermeye devam ettiği yayınladığı bildiride açıkça görülmektedir.

Son gayri ciddi açıklamasında bile Genel Merkezimize karşı “küstahça” tavrından vazgeçmediği, hiç alakasının bulunmadığı “Ülkücülüğü istismara devam ettiği, hiçbir ikazı dinlemeyip Genel Başkan ve MHP yetkilileri dışında “bir şahsın Burdur temsilcisi olduğunu” açıkça beyan ettiği görülen bu zatın yakında MHP ile hiçbir siyasi bağı kalmayacaktır.

Kendisi hakkında MHP Genel Merkezimizce hukuki disiplin süreci başlatılmış olup teşkilatlarımızda asla ve asla FETÖ’cü, paralel mensubu barındırılmayacağını, gerek partimizi ve gerekse MHP bayrağı altında seçildiği kamu görevlerini istismar ettirmeyeceğimizi değerli Burdur ve Ağlasun halkına saygıyla duyururuz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.