MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK'TEN DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ MESAJI

SAĞLIK 22.11.2016 - 16:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3268+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK'TEN DİŞ HEKİMLERİ GÜNÜ MESAJI

DİŞ Hekimi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yayınladığı mesajla Diş Hekimler Günü’nü kutladı.
Milletvekili Özçelik aynı zamanda 22 Kasım’ı içine alan haftanın “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olarak öne çıktığını da belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, sağlıklı bir ağız ve diş etine sahip mutlu bireyler olarak yaşamamız için özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur.” diye belirtti.  “Diş sağlığı gibi insani ve kutsal bir görevi yerine getiren başta Burdur ilimizde görev yapan Diş Hekimlerimiz olmak üzere Tüm Diş Hekimlerimizin ‘22 Kasım Diş Hekimleri Gününü’ bir Diş Hekimi ve meslektaşları olarak tebrik eder; bu haftayı kapsayan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nın halkımızın ağız sağlığı konusunda bilinçlenmesine daha fazla katkı sunmasını temenni ederim.” dedi. 
DİŞ Hekimi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yayınladığı mesajla Diş Hekimler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Özçelik aynı zamanda 22 Kasım’ı içine alan haftanın “Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” olarak öne çıktığını da belirterek mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sağlığımızın önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulmasında, sağlıklı bir ağız ve diş etine sahip mutlu bireyler olarak yaşamamız için özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin yaptığı çalışmalar büyük önem arz etmektedir. Özellikle çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerimiz ile ailelerin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur.” diye belirtti. 
“Diş sağlığı gibi insani ve kutsal bir görevi yerine getiren başta Burdur ilimizde görev yapan Diş Hekimlerimiz olmak üzere Tüm Diş Hekimlerimizin ‘22 Kasım Diş Hekimleri Gününü’ bir Diş Hekimi ve meslektaşları olarak tebrik eder; bu haftayı kapsayan ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’nın halkımızın ağız sağlığı konusunda bilinçlenmesine daha fazla katkı sunmasını temenni ederim.” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.