MİLLETVEKİLİ GÖKER; “ MECZUP KİŞİLERİ OKULDAN UZAK TUTUNUZ”

ÇOCUK 30.12.2019 - 13:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2555+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ GÖKER; “ MECZUP KİŞİLERİ OKULDAN UZAK TUTUNUZ”

Oyun formatını bahane eden R.D. adlı şahıs hakkında “çocuğa karşı cinsel taciz” suçundan dava açıldığı ulusal basınımıza yansımıştır
Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker konu hakkında yaptığı açıklamada; Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan bir okulun bahçesindeki parkta, şişe çevirmece oynandığı ve küçük yaştaki üç kız çocuğuna ahlaksız sorular sorduğu öne sürülen R.D. adlı şahıs hakkında “çocuğa karşı cinsel taciz” suçundan dava açıldığı ulusal basınımıza yansımıştır.   Yeşilova Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tarafların ifadelerine başvurulmuş ve gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliğince tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.   18 Mart 2020 tarihinde görülecek olan duruşmanın takipçisi olduğumu tüm kamuoyuna bildiriyor ve Emniyet Teşkilatımızı ve vatandaşlarımızı bu tip olaylar karşısında daha dikkatli olmaya davet ediyorum.
Oyun formatını bahane eden R.D. adlı şahıs hakkında “çocuğa karşı cinsel taciz” suçundan dava açıldığı ulusal basınımıza yansımıştır

Burdur CHP Milletvekili Dr. Mehmet Göker konu hakkında yaptığı açıklamada; Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan bir okulun bahçesindeki parkta, şişe çevirmece oynandığı ve küçük yaştaki üç kız çocuğuna ahlaksız sorular sorduğu öne sürülen R.D. adlı şahıs hakkında “çocuğa karşı cinsel taciz” suçundan dava açıldığı ulusal basınımıza yansımıştır.  

Yeşilova Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında tarafların ifadelerine başvurulmuş ve gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliğince tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.  

18 Mart 2020 tarihinde görülecek olan duruşmanın takipçisi olduğumu tüm kamuoyuna bildiriyor ve Emniyet Teşkilatımızı ve vatandaşlarımızı bu tip olaylar karşısında daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.