MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK YEŞİLOVA’DA MUHTARLARLA İLE BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 05.09.2020 - 14:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3600+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK YEŞİLOVA’DA MUHTARLARLA İLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi ile Burdur’da saha çalışmalarına başlayan Milletvekili Bayram Özçelik ziyaretlerine devam ediyor.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik meclis tatilinin uzatılmasını fırsat bilerek bölge de çalışmalarına devam ederek, Yeşilova İlçesi ziyaretlerinde Kayabidi mahallesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların ve halkın muhtarlara yansıttığı sorunları ile taleplerini dinledi. “HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Yeşilova ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Milletvekilli Bayram Özçelik “ TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İl Özel İdaremiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarımızı inceledikten sonra Kayabidi mahallemizde Sazak, Yarışlı , İğdir köyü muhtarlarımız Karaatlı mahallesi ve Kayadibi mahalle muhtarımız ve hemşerilerimizle bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdik. Yine Köylerimizin sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında görüşmeler yaptık. Her zaman, her fırsatta hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yatırım yaparken hemşerilerimizin görüşleri bizler için önemli bu bağlamda istişare etmeye çalışmalarımıza yön vermeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.  Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada “ TBMM’nin tatile girmesi ve Burdur AK Parti Bölge  Milletvekillerimizle birlikte ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Burdur’umuzda seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Ziyaretlerimizle hükümetimizin yapacak olduğu çalışmaları da istişare ederek, değerlendirme de bulunmaktayız.” Açıklamasında bulundu. Milletvekili Özçelik yine Yeşilova ilçesi ziyaretinde daha önce devlet hastanesi ziyareti esnasında tanıştığı Güllü Gölbaşı ve eşi Ekrem Gölbaşı’yı evinde ziyarette bulundu.  
Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesi ile Burdur’da saha çalışmalarına başlayan Milletvekili Bayram Özçelik ziyaretlerine devam ediyor.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Burdur Milletvekili Bayram Özçelik meclis tatilinin uzatılmasını fırsat bilerek bölge de çalışmalarına devam ederek, Yeşilova İlçesi ziyaretlerinde Kayabidi mahallesinde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların ve halkın muhtarlara yansıttığı sorunları ile taleplerini dinledi.
“HER ZAMAN HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Yeşilova ziyaretleri ile ilgili açıklama yapan Milletvekilli Bayram Özçelik “ TBMM’nin tatile girmesi ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İl Özel İdaremiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalarımızı inceledikten sonra Kayabidi mahallemizde Sazak, Yarışlı , İğdir köyü muhtarlarımız Karaatlı mahallesi ve Kayadibi mahalle muhtarımız ve hemşerilerimizle bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdik. Yine Köylerimizin sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında görüşmeler yaptık. Her zaman, her fırsatta hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Yatırım yaparken hemşerilerimizin görüşleri bizler için önemli bu bağlamda istişare etmeye çalışmalarımıza yön vermeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.
 Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi yaptığı açıklamada “ TBMM’nin tatile girmesi ve Burdur AK Parti Bölge  Milletvekillerimizle birlikte ziyaretlerimizi sürdürmekteyiz. Burdur’umuzda seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. Ziyaretlerimizle hükümetimizin yapacak olduğu çalışmaları da istişare ederek, değerlendirme de bulunmaktayız.” Açıklamasında bulundu.
Milletvekili Özçelik yine Yeşilova ilçesi ziyaretinde daha önce devlet hastanesi ziyareti esnasında tanıştığı Güllü Gölbaşı ve eşi Ekrem Gölbaşı’yı evinde ziyarette bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.