MİLLETVEKİLLERİMİZ MAZBATALARINI YETKİLİLERDEN TESLİM ALDILAR

SİYASET 03.07.2018 - 18:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3768+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLLERİMİZ MAZBATALARINI YETKİLİLERDEN TESLİM ALDILAR

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Milletvekili seçimi sonucunda ilimizden milletvekili seçilen Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR ve Mehmet GÖKER 03/07/2018 günü Burdur Adliyesi’ne gelerek İl Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatalarını teslim aldılar.
Hükümetin 24 Haziran 2018 günü için erken seçim karara almasının ardından 60 günlük bir maraton’un ardından sonuçlanan seçimin ardından 26 Dönem Milletvekilleri CHP Dr. Mehmet Göker ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik 27 Dönem için seçim sonucunda CHP Milletvekili Mehmet Göker, ikinci defa AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik 5’inci defa Meclise girerken AK Parti 24 Haziran günü yapılan Milletvekili yenileme seçimlerinde AK Parti 2’inci sıra Milletvekili Yasin Uğur’ Burdur İl ve merkez İlçe’nin de içinde bulunduğu yetkililer ile Burdur Adliyesine giderek mazbatalarını alırken, CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yetkilileri de bu görevi yapmak üzere Milletvekilleri Mehmet Göker’in mazbatasını birlikte aldılar. Türkiye genelinde yapılan 24 Haziran Tarihindeki 27 dönem Milletvekili yenileme ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde 60 günlük bir sürenin yorgunluğu ile bir müddet dinlendikten sonra yeni dönem için Milletvekilliği kayıtlarını yaptırdıktan gerekli işlemlerin de ardından yeni Meclis çalışmaları tarihine kadar yaz tatiline çıkacaklar. Meclis Başkanlığı ve ilgili görevlere yapılacak seçimlerde prosedür gereği yapılacak ara toplantıları da takip edecek milletvekilleri şu an seçimlerdeki başarılarını seçmenleri ile tanışma ve teşekkür etme gezileri düzenleyerek bölgelerinde zamanlarını geçirmektedirler.  
24 Haziran 2018 tarihinde yapılan Milletvekili seçimi sonucunda ilimizden milletvekili seçilen Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR ve Mehmet GÖKER 03/07/2018 günü Burdur Adliyesi’ne gelerek İl Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatalarını teslim aldılar.

Hükümetin 24 Haziran 2018 günü için erken seçim karara almasının ardından 60 günlük bir maraton’un ardından sonuçlanan seçimin ardından 26 Dönem Milletvekilleri CHP Dr. Mehmet Göker ve AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik 27 Dönem için seçim sonucunda CHP Milletvekili Mehmet Göker, ikinci defa AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik 5’inci defa Meclise girerken AK Parti 24 Haziran günü yapılan Milletvekili yenileme seçimlerinde AK Parti 2’inci sıra Milletvekili Yasin Uğur’ Burdur İl ve merkez İlçe’nin de içinde bulunduğu yetkililer ile Burdur Adliyesine giderek mazbatalarını alırken, CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yetkilileri de bu görevi yapmak üzere Milletvekilleri Mehmet Göker’in mazbatasını birlikte aldılar.

Türkiye genelinde yapılan 24 Haziran Tarihindeki 27 dönem Milletvekili yenileme ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde 60 günlük bir sürenin yorgunluğu ile bir müddet dinlendikten sonra yeni dönem için Milletvekilliği kayıtlarını yaptırdıktan gerekli işlemlerin de ardından yeni Meclis çalışmaları tarihine kadar yaz tatiline çıkacaklar. Meclis Başkanlığı ve ilgili görevlere yapılacak seçimlerde prosedür gereği yapılacak ara toplantıları da takip edecek milletvekilleri şu an seçimlerdeki başarılarını seçmenleri ile tanışma ve teşekkür etme gezileri düzenleyerek bölgelerinde zamanlarını geçirmektedirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.