MİLLİ BAYRAMLARIMIZ BİZLERİN ONUR GÜNÜDÜR

KÜLTÜR 21.04.2019 - 14:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3496+ kez okundu.
 

MİLLİ BAYRAMLARIMIZ BİZLERİN ONUR GÜNÜDÜR

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda küçükleri unutmadı.
Burdur Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği ile 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yıl yine bir çok etkinliklerle çocukları eğlendirecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların neşeli bir bayram geçirmesi için Bu yıl Burdur’lu çocuklar,23 Nisan Salı günü Saat: 10.00’dan itibaren 17.00’a kadar Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda (Şeker Meydanı) düzenlenecek olan etkinliklerle unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında masal çadırı, şişme oyun grupları, palyaçolar, yüz boyama, akrobatlar, yarışmalar, gösteriler, masal kahramanları ile çocuklar doyasıya eğlenecekler. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlenecek olan etkinliklere tüm halkı davet ederek, “Tüm Büyük Burdur ailemizin küçük fertlerini ve ailelerini 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği`ne davet ediyorum. Gelin hep birlikte bu mutlu bayramı kutlayalım.“dedi  
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nda küçükleri unutmadı.

Burdur Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin işbirliği ile 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yıl yine bir çok etkinliklerle çocukları eğlendirecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların neşeli bir bayram geçirmesi için Bu yıl Burdur’lu çocuklar,23 Nisan Salı günü Saat: 10.00’dan itibaren 17.00’a kadar Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda (Şeker Meydanı) düzenlenecek olan etkinliklerle unutamayacakları bir gün yaşayacaklar. 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında masal çadırı, şişme oyun grupları, palyaçolar, yüz boyama, akrobatlar, yarışmalar, gösteriler, masal kahramanları ile çocuklar doyasıya eğlenecekler.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlenecek olan etkinliklere tüm halkı davet ederek, “Tüm Büyük Burdur ailemizin küçük fertlerini ve ailelerini 23 Nisan Geleneksel Çocuk Şenliği`ne davet ediyorum. Gelin hep birlikte bu mutlu bayramı kutlayalım.“dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.