MİNİKLER KIRMIZI BAŞLIKLI KIZI SEVDİLER

ÇOCUK 15.12.2016 - 16:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2262+ kez okundu.
 

MİNİKLER KIRMIZI BAŞLIKLI KIZI SEVDİLER

Burdur Belediyesi tarafından minikler için düzenlenen organizasyonda Eti Çocuk Tiyatrosu Kırmızı Başlıklı Kız oyunu ile miniklerle buluştu.
Burdur Belediyesi tarafından minikler için düzenlenen organizasyonda Eti Çocuk Tiyatrosu’nun Kırmızı Başlıklı Kız oyununu Konferans ve Sergi Salonunda sergiledi. Çocukların hayal dünyalarını genişletmeyi hedefleyen oyunu çok sayıda anaokulu ve ilköğretim öğrencisi ilgiyle izledi. Minik seyirciler için eğlendirici olduğu kadar içeriğinde eğitici ve öğretici öğeleri olan oyun ile çocukların toplumda kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı sağlayarak, hayal dünyalarını geliştirmek ve algılarını kuvvetlendirmek hedefleniyor. Minik öğrenciler seyrettikleri oyunun etkisinde kalarak, oyuncuların repliklerine iştirak ederek onlarla empati kurdular. Oyunun bazı bölümlerinde ise gülmekten kendilerini ise alamadılar. Başkan Ali Orkun Ercengiz, bu tür sanat faaliyetlerinin getirtileceğini ilimiz de eksik olan bu sanat aktivitesinin boşluğunu dolduracaklarını söyledi  
Burdur Belediyesi tarafından minikler için düzenlenen organizasyonda Eti Çocuk Tiyatrosu Kırmızı Başlıklı Kız oyunu ile miniklerle buluştu.

Burdur Belediyesi tarafından minikler için düzenlenen organizasyonda Eti Çocuk Tiyatrosu’nun Kırmızı Başlıklı Kız oyununu Konferans ve Sergi Salonunda sergiledi. Çocukların hayal dünyalarını genişletmeyi hedefleyen oyunu çok sayıda anaokulu ve ilköğretim öğrencisi ilgiyle izledi. Minik seyirciler için eğlendirici olduğu kadar içeriğinde eğitici ve öğretici öğeleri olan oyun ile çocukların toplumda kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı sağlayarak, hayal dünyalarını geliştirmek ve algılarını kuvvetlendirmek hedefleniyor.

Minik öğrenciler seyrettikleri oyunun etkisinde kalarak, oyuncuların repliklerine iştirak ederek onlarla empati kurdular. Oyunun bazı bölümlerinde ise gülmekten kendilerini ise alamadılar. Başkan Ali Orkun Ercengiz, bu tür sanat faaliyetlerinin getirtileceğini ilimiz de eksik olan bu sanat aktivitesinin boşluğunu dolduracaklarını söyledi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.