MİSAFİR ÖĞRENCİLER VALİ HASAN ŞILDAK’I ZİYARET ETTİ

EĞİTİM 18.07.2018 - 11:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4507+ kez okundu.
 

MİSAFİR ÖĞRENCİLER VALİ HASAN ŞILDAK’I ZİYARET ETTİ

Vali Hasan Şıldak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Yaz Okulu sürecinde Türkçe eğitimi alacak çeşitli ülkelerden gelen öğrencileri kabul etti.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde farklı ülkelerden gelen 17 öğrenci yaz döneminde MAKÜ'de Türkçe eğitimi alacaklar.  Eğitim için Burdur’a gelen öğrenciler, Pazar günü Cumhuriyet Meydanında yoğun bir katılımla gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programına katılarak, ellerinde Türk Bayraklarıyla Burdurluları selamlamış ve Ülkemize olan gönül bağlarını, sevgilerini göstermişlerdi. Bugünde Valimizi makamında ziyaret eden öğrenciler bir süre kendisiyle görüştüler. Ziyarette MAKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılıç, Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Yaz Okulu Koordinatörü Hatice Ünlü ve MAKÜ Yaz Okulu Türkçe Kursları Koordinatörü Dursun Köse öğrencilere eşlik ettiler.  Öğrencileri Burdur’da ağırlamaktan duydukları memnunniyeti ifade eden Valimiz, tek tek öğrencilerle tanışarak bir süre sohbet etti. 15 Temmuz Anma programında ellerinde Bayrağımızla, ülekimze olan sevgilerini gösterdikleri için ayrıca büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti.  Ziyaret sırasında Burdur’da ki eğitim programıyla ilgili Valimizi bilgilendiren heyet, Burdur’da üç hafta kalacak öğrencilerin MAKÜ’de Türkçe eğitimi ve bu süre zarfında Kültürümüzü tanıma faaliyetlerinde bulunacaklarını ifade ettiler. Öğrencilerin Burdur’da aldıkları eğitim sonrası bir haftada İstanbul’daki bizim kültürümüze ait tarihi mekanları gezeceklerini kaydettiler.  Türkçe öğrenmek için gelen yabancı öğrencilere Burdur’a özgü Alaca Dokuma hediye eden Valimiz, ziyaret sonunda kendileriyle hatıra fotoğrafı çekildi  
Vali Hasan Şıldak, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde Yaz Okulu sürecinde Türkçe eğitimi alacak çeşitli ülkelerden gelen öğrencileri kabul etti.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde farklı ülkelerden gelen 17 öğrenci yaz döneminde MAKÜ'de Türkçe eğitimi alacaklar. 

Eğitim için Burdur’a gelen öğrenciler, Pazar günü Cumhuriyet Meydanında yoğun bir katılımla gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programına katılarak, ellerinde Türk Bayraklarıyla Burdurluları selamlamış ve Ülkemize olan gönül bağlarını, sevgilerini göstermişlerdi. Bugünde Valimizi makamında ziyaret eden öğrenciler bir süre kendisiyle görüştüler. Ziyarette MAKÜ Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kılıç, Yunus Emre Enstitüsü Türkçe Yaz Okulu Koordinatörü Hatice Ünlü ve MAKÜ Yaz Okulu Türkçe Kursları Koordinatörü Dursun Köse öğrencilere eşlik ettiler. 

Öğrencileri Burdur’da ağırlamaktan duydukları memnunniyeti ifade eden Valimiz, tek tek öğrencilerle tanışarak bir süre sohbet etti. 15 Temmuz Anma programında ellerinde Bayrağımızla, ülekimze olan sevgilerini gösterdikleri için ayrıca büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek kendilerine teşekkür etti. 

Ziyaret sırasında Burdur’da ki eğitim programıyla ilgili Valimizi bilgilendiren heyet, Burdur’da üç hafta kalacak öğrencilerin MAKÜ’de Türkçe eğitimi ve bu süre zarfında Kültürümüzü tanıma faaliyetlerinde bulunacaklarını ifade ettiler. Öğrencilerin Burdur’da aldıkları eğitim sonrası bir haftada İstanbul’daki bizim kültürümüze ait tarihi mekanları gezeceklerini kaydettiler. 

Türkçe öğrenmek için gelen yabancı öğrencilere Burdur’a özgü Alaca Dokuma hediye eden Valimiz, ziyaret sonunda kendileriyle hatıra fotoğrafı çekildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.