MİSS MEDİTERRANEAN GÜZELLERİ GÖYNÜK'TE KAMPTA

DİĞER 26.07.2016 - 09:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4265+ kez okundu.
 

MİSS MEDİTERRANEAN GÜZELLERİ GÖYNÜK'TE KAMPTA

Ay-Ça Estetik ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının 12 finalisti Göynük’te kamp çalışmalarını sürdürüyor.
KAMP BAŞARILI GEÇİYOR…       Bu yıl 15 günlük eğitim kampının 1 haftalık eğitim bölümünü Göynük’te Kimeros Park Holiday Village’de geçirecek olan güzeller, kampın kalan 1 haftasını ise Turem Uygulama Otel’de tamamlayacak.   Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali BULUT, tarihi yerlere günübirlik geziler düzenleyeceklerini ve kampın başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Finalistlerin eğitimleri, Drama ve Sahne Sanatları Yönetmeni Çiğdem Bulut yönetiminde, Catwalk eğitimini ve Koreografisini Miss Mediterranean 2015 3.cü Güzeli Sinem Atıcı, Dans Koreografisi ise Cansel Büşra Kuşçu tarafından verilmektedir.   FİNAL 7 AĞUSTOS’DA HOTEL SU’DA Ay-Ça Estetik Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 17.si düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının finali 7 Ağustos  tarihinde Hotel Su’da gerçekleşecek. Final gecesine Ünlü Manken ve Şarkıcı Tuğçe Aral, Şarkıcı Ersan Er ve Aida şarkılarıyla geceye renk katacak.   "Miss Mediterranean 2016"               FİNALİSTLER        Aday No:     Adı Soyadı:            SELEN  KILAVUZ            ŞEVVAL  DİRLİK            HİLAL  TATAROĞLU            TUTKU  BUSE  EKE            BAHAR  ERDOĞAN            FATIMA NUR COŞKUN            CEYDA ÇAKIR            MİRAÇ GİZEM YÜCETİN            BUSE  KABEREN            İREM  LA TOGAY            VUSLAT  EKİCİ            SALİHA  AYATA         
Ay-Ça Estetik ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının 12 finalisti Göynük’te kamp çalışmalarını sürdürüyor.

KAMP BAŞARILI GEÇİYOR…

      Bu yıl 15 günlük eğitim kampının 1 haftalık eğitim bölümünü Göynük’te Kimeros Park Holiday Village’de geçirecek olan güzeller, kampın kalan 1 haftasını ise Turem Uygulama Otel’de tamamlayacak.

 

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali BULUT, tarihi yerlere günübirlik geziler düzenleyeceklerini ve kampın başarılı bir şekilde sürdüğünü söyledi. Finalistlerin eğitimleri, Drama ve Sahne Sanatları Yönetmeni Çiğdem Bulut yönetiminde, Catwalk eğitimini ve Koreografisini Miss Mediterranean 2015 3.cü Güzeli Sinem Atıcı, Dans Koreografisi ise Cansel Büşra Kuşçu tarafından verilmektedir.

 

FİNAL 7 AĞUSTOS’DA HOTEL SU’DA

Ay-Ça Estetik Ana sponsorluğunda Tanıtım Production tarafından Bu yıl 17.si düzenlenen Miss Mediterranean 2016 Güzellik yarışmasının finali 7 Ağustos  tarihinde Hotel Su’da gerçekleşecek. Final gecesine Ünlü Manken ve Şarkıcı Tuğçe Aral, Şarkıcı Ersan Er ve Aida şarkılarıyla geceye renk katacak.

 

"Miss Mediterranean 2016"

              FİNALİSTLER

 

     Aday No:     Adı Soyadı:

  1.            SELEN  KILAVUZ
  2.            ŞEVVAL  DİRLİK
  3.            HİLAL  TATAROĞLU
  4.            TUTKU  BUSE  EKE
  5.            BAHAR  ERDOĞAN
  6.            FATIMA NUR COŞKUN
  7.            CEYDA ÇAKIR
  8.            MİRAÇ GİZEM YÜCETİN
  9.            BUSE  KABEREN
  10.            İREM  LA TOGAY
  11.            VUSLAT  EKİCİ
  12.            SALİHA  AYATA       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.