MODACI AYDAN YURT KARAMAN’DAN GEMİDE GÖRKEMLİ DEFİLE

SANAT 01.09.2020 - 11:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4104+ kez okundu.
 

MODACI AYDAN YURT KARAMAN’DAN GEMİDE GÖRKEMLİ DEFİLE

Ünlü Modacı Aydan Yurt Karaman’ın gemide düzenlediği defile izleyenlerden alkışlarıyla tam not aldı.
2020 koleksiyonunu tanıttığı muhteşem defilede farklı dokuları renk zenginliğiyle bir arada kullanmayı seven başarılı tasarımcı koleksiyonunda gösterişli kumaşlar, ince dikiş detaylarını kullanarak fark yaratıyor. Güçlü kadını çizgilerine yansıtmayı seven tasarımcı, günlükten abiyeye kadar geniş bir koleksiyonla düzenlediği defilede izleyenlerden tam not aldı. Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’nin yapıldığı gecenin başlangıcında ünlü isimlerin beğeniyle izlediği defilenin sonunda Yılın En İyi Çıkış Yapan modacısı ödülünü alan Aydan Yurt Karaman, 20 yıldır moda sektörüne hizmet vermekteyim. Almış olduğum bu 2.ödülüm emek verdiğim bu meslekte ödüle layık görülmek beni çok gururlandırdı dedi. Koreografisi ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından yapılan defileye Sevil Uyar, Derya Ekşioğlu, Türkan Geyik, Yanita Schmidt, Jenya Krivenko ,Seviye İkbal Tulgar, Melissa Aslan, Elif Tokgöz, Leyla Karaaliler,Melissa Aydın Alp gibi taçlı güzeller podyuma çıktı. Modacı Aydan Yurt Karaman finalinde podyuma çıkan mankenler izleyenlerce uzun süre alkışlandı.  
Ünlü Modacı Aydan Yurt Karaman’ın gemide düzenlediği defile izleyenlerden alkışlarıyla tam not aldı.

2020 koleksiyonunu tanıttığı muhteşem defilede farklı dokuları renk zenginliğiyle bir arada kullanmayı seven başarılı tasarımcı koleksiyonunda gösterişli kumaşlar, ince dikiş detaylarını kullanarak fark yaratıyor. Güçlü kadını çizgilerine yansıtmayı seven tasarımcı, günlükten abiyeye kadar geniş bir koleksiyonla düzenlediği defilede izleyenlerden tam not aldı.

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’nin yapıldığı gecenin başlangıcında ünlü isimlerin beğeniyle izlediği defilenin sonunda Yılın En İyi Çıkış Yapan modacısı ödülünü alan Aydan Yurt Karaman, 20 yıldır moda sektörüne hizmet vermekteyim. Almış olduğum bu 2.ödülüm emek verdiğim bu meslekte ödüle layık görülmek beni çok gururlandırdı dedi.

Koreografisi ünlü koreograf Asil Çağıl tarafından yapılan defileye Sevil Uyar, Derya Ekşioğlu, Türkan Geyik, Yanita Schmidt, Jenya Krivenko ,Seviye İkbal Tulgar, Melissa Aslan, Elif Tokgöz, Leyla Karaaliler,Melissa Aydın Alp gibi taçlı güzeller podyuma çıktı. Modacı Aydan Yurt Karaman finalinde podyuma çıkan mankenler izleyenlerce uzun süre alkışlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.